Praėjusią savaitę smarki pūga ir snygis užklupo Turkiją ir Graikiją. Buvo sutrikdyta oro uostų veikla, o keliuose dėl avarijų susidarė spūstys. Gausiai snigo didžiojoje Turkijos dalyje, teko uždaryti mokyklas. Dėl atšiaurių klimato sąlygų nesklandumų patyrė tūkstančiai gyventojų. Apsnigtas buvo ne tik Stambulas, krituliai pasiekė net Antalijos kurortą, kur toks sniego kiekis paskutinį kartą buvo fiksuotas 1993 m.

Dėl smarkaus snygio Graikijos sostinėje Atėnuose ir visoje Vidurio Graikijoje tūkstančiai automobilių vairuotojų naktį buvo priversti praleisti savo transporto priemonėse greitkeliuose. Iš sostinės oro uosto buvo atšaukta dauguma skrydžių. Pasitelkti kariai, kurie vadavo žmones iš automobilių ir vežė juos į viešbučius.

Ir nors šalyse jau prasidėjo atlydis, o situacija gatvėse grįžo į savo vėžes, socialiniuose tinkluose tebesidalijama apsnigto Akropolio ir Sofijos soboro nuotraukomis.

Kviečiame pasigrožėkite neįprastu reginiu ir jus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)