Lapkričio 2 dieną socialiniame tinkle „TikTok“ jis paskelbė vaizdo įrašą, atskleidžiantį, kaip „100 lagaminų atrodo lėktuvo pilve“. Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 17 mln. kartų, rašo insider.com.

Vaizdo įraše matyti, kad Sugue, rampos agentu dirbantis ketverius metus, krauna lagaminus taip, tarsi žaistų „Tetrį“. Svetainei „Insider“ jis pasakojo, kad turi sistemą tvirtus ir sunkius lagaminus dėti ant dugno, o lengvesnius ar minkštesnius – ant jų.

Sugue pridūrė, kad maždaug 100 lagaminų į bagažo skyrių jis sukrauna maždaug per 10 – 20 minučių, nelygu lėktuvo dydis.

„Insider“ jis pažymėjo, kad antrajame vaizdo įraše, kuris pasirodė lapkričio 6 dieną, jis užfiksavo asmeninį rekordą, nes maždaug 120 lagaminų sukrovė per 12 minučių.

„Sunku viską sukrauti per 10 minučių, bet stengiuosi iš visų jėgų“, – teigė jis.

Po pirmojo vaizdo įrašo Sugue įkėlė ir daugiau vaizdo įrašų, kuriuose rodo, kaip sudėlioja įvairius lagaminus ir dėžes skirtingų lėktuvų bagažo skyriuose.

Komentaruose žmonės rašė, kaip vertina tokių žmonių kaip Sugue darbą ir net atsiprašinėjo, kad anksčiau skrido su tokiais sunkiais lagaminais.

„Daugiau niekada neimsiu tokio sunkaus lagamino, atleisk, žmogau“, – rašė „TikTok“ vartotojas @beachesinCali.

Kitas „TikTok“ vartotojas @_TheRealSnoopy parašė: „Po velnių, mes pamirštame, kaip sunkiai dirba oro uostų darbuotojai, kad keliaujant mes nejustume tos nematomos patirties“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)