Daug kam jau nebeužtenka tik paprastučio „viskas įskaičiuota“ paketo, dabar jau pageidauja „ultra viskas įskaičiuota“ arba poilsio ypatingose vilose. Vienoje tokių vilų nuo gerbėjų dėmesio ilsisi ir Lietuvos įžymybės.

Villa Augusto, taip vadinasi šitas mažas butikinis viešbutėlis, kurį labai mėgsta Lietuvos garsenybės. Čia atvykus apima jausmas, tarsi užsukus į svečius pas tikrą milijonierių. Bet iš tikrųjų, geriau pagalvojus, taip ir yra. Šis prabangus viešbutis priklauso Lietuvos turtuoliui, milijonieriui, verslininkui Augustinui Rakauskui. Ne veltui viešbutis pavadintas Villa Augusto, lietuviškai – Augustino vila.

Ši vila stovi tiesiai ant jūros kranto, atokiau nuo triukšmingų kurortų, ramesnėje zonoje, kur turkai turi pasistatę savo poilsio namus. Aplinkui nėra nei daugybės turistinių parduotuvėlių, nei audringos klubų ir barų gatvės. Viskas žymiai ramiau, o juk būtent to daugelis trokšta per atostogas.

Dauguma Turkijos viešbučių orientuojasi į didelius poilsiautojų srautus, daug kur būna eilės prie maisto, kova dėl gultų prie baseino ir panašiai. O štai šioje viloje – vietų skaičius stipriai apribotas, todėl kartais net galima pasijausti, tarsi atostogautum be visiškai vienas.

Įkišti nosį į tikrų turtuolių namą norėtų kiekvienas, o čia dar ir apsistoti galima. Beje, kartais kai kuriems svečiams pasiseka sutikti ir pabendrauti su šeimininkais. Geriausias dalykas čia yra tai, kad jūs nesijausite kaip viešbutyje. Visa aplinka sukurta taip, tarsi būtum svečiuose.

Tokio tipo viešbučiuose be abejo nesitikėkite „viskas įskaičiuota“ maitinimo sistemos. Ir ačiū Dievui! Nepersivalgysite, neištampysite skrandžio, ne reikia pačiam stoviniuoti prie bufeto. Čia ryte, per pietus, ir vakare suruošiamas toks poniškas turkiškos virtuvės stalas. O maistas – tobulas. Žinokite, nejuokauju – šio viešbučio pusryčiai yra kažkas tokio. Tarsi maisto dievai nusileido iš aukščiau ir nuklojo stalą gėrybėmis. Visiškai neprimena to maisto, kurio pats prisikrauni „viskas įskaičiuota“ bufetuose.

Atostogos šioje viloje gali priminti poilsi SPA centre ar kokioje sanatorijoje. Čia kasdien ateina specialistai ir svečiams daro masažus, visokias grožio ir sveikatingumo procedūras.

Viešbučio kambariai čia taip pat nestandartiniai. Kiekvienos durys slepia ypatingą interjerą, kiekvienas kambarys yra kitoks. Štai 2 aukštų apartamentai, primena tikrą aristokratų butą. Labai, labai šviesus kambarys, iš visų pusių kambarį supa langai, pro kuriuos atsiveria nuostabūs vaizdai: jūra, baseinas, palmių laukas, kitos vilos. Vienas miegamasis yra pirmam aukšte, o antrasis, tas ypatingasis miegamasis, antrame aukšte, vadinamajame princesės bokštelyje.

Kaip atrodo poilsis prabangioje lietuvio viloje ir kokios privilegijos laukia ten apsistojusių svečių – žiūrėkite naujausioje „Orijaus kelionės“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)