Noriu jums parodyti tas poilsio vietas, kurias užsisako patys išrankiausi. Garsūs mūsų šalies krepšininkai, dainininkai, laidų vedėjai, verslininkai, politikai. Už kelialapius jie moka tikrai daug, bet jūs tuoj pamatysite, ką už tai gauna.

Viešbutis „Maxx Royal Belek Golf Resort“ – save vadina numeriu vienas visoje Turkijoje. Tarsi būtų pavyzdys visiems kitiems. Jie čia sukuria visokių inovacijų, o vėliau jos pasklinda po kitus viešbučius. Negailėdamas žvėriškų investicijų šią vietą sukūrė ir iki šiol jai neakivaizdžiai vadovauja jo didenybė Turkijos Kultūros ir turizmo ministras Mehmet Ersoy.

Kol siaučia koronavirusas, šis viešbutis save pristato ir kaip patį saugiausią, kur viskas dešimt kartų per dieną dezinfekuojama, be to čia imtasi išskirtinių priemonių, apie kurias man dar nebuvo tekę girdėti. Štai prie lifto padėti švarūs, dezinfekuoti pagaliukai, su kuriais reikia spausti mygtuką. Šitas liftas tik vienas iš pavyzdžių, kaip poniškai jie tvarkosi šioje „Maxx Roayal“ karalystėje. Tai ką mačiau pavadinti tiesiog viešbučiu būtų tikrai per kuklu. Čia kaip atskiras pasaulėlis karališkų pomėgių turintiems žmonėms.

O. Iliar yra šito viešbučio svečių asistentas, žmogus, kuris tenkina visų turtuolių, prabangių ponų norus. Tokį asistentą gauna kiekvienas šito viešbučio svečias, ir jie rūpinasi žmonių užsakymais, norais. Prieš keletą metų iš Sirijos į Turkiją dirbti atvykęs svečių asistentas man tiesiai šviesiai sako, kad pats, kol čia nedirbo, negalėjo įsivaizduoti, kad pasaulyje egzistuoja tokių prabangių vietų. Jo svajonė, kada nors padovanoti čia atostogas savo tėvams.

Teritorija, kurią turi šitas viešbutis, iš tikrųjų, manau, nukonkuruoja ne vieną pasaulio miestą. Tikrai ne kiekvienas miestas gali pasigirti turintis tokį parką. O čia ne parkas, čia tiesiog pramogų zona. Turtingų žmonių žaidimų aikštelė.

Pigiausia „Maxx Royal“ karalystėje apsigyventi pagrindiniame viešbučio pastate, viename iš kambarių. Parodysiu jums, kaip atrodo šeimyniniai apartamentai, kuriuos be galo mėgsta Rusijos popscenos artistai. Keli iš jų buvo apsistoję būtent čia. Šiame viešbutyje nėra mažų kambarių. Pats mažiausias, pats paprasčiausias ir pats pigiausias 80 m2. O aš įžengiau į karališkus apartamentus, kurių plotas 140 m2, įrengti du atskiri miegamieji.

Kaip sako šio viešbučio darbuotojai – visas gėris ir prabanga čia slepiasi detalėse, todėl rekomenduoja atidaryti kiekvieną spintelę, paspausti kiekvieną mygtuką, išnaudoti viską, ką tik svečias randa. Vienai nakčiai šis kambarys kainuoja nuo penkių šimtų iki pusantro tūkstančio eurų, priklausomai nuo metų laiko, kada užsisakysite.

Šeimyniniai apartamentai be abejo turi atskirą zoną mažyliams ir paaugliams. Galvojau, kad ten rasiu kalną žaislų, ar tapetus su debesėliais, bet labai stipriai klydau. Tačiau ne visiems turtingiems žmonėms patinka gyventi apartamentuose. Kai kuriems čia per mažai vietos, per mažai gamtos, trūksta privatumo ir panašiai. Todėl šis prabangus viešbutis turi du atskirus namelių kvartalus. Vienas iš jų sukurtas taip, kad kuo labiau primintų atostogas Maldyvuose.

Kaip atrodo poilsis pačiuose geriausiuose Turkijos viešbučiuose, ką Orijus rado prabangiuose vaikų kambariuose ir kaip atrodo kambarys, kuriame buvo apsistojęs Barakas Obama pamatysite naujausioje „Orijaus kelionės“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)