Nors pandemija kiek atlėgo, daugelis toliau dirba nuotoliniu būdu, o darbdaviai vis dažniau svarsto nuotolinio darbo galimybę, todėl „Princess Cruises“ kompanija siūlo keliautojams unikalų variantą – plaukti laivu į kelionę, nelaukiant atostogų, t. y. suderinti poilsį su darbu ar su mokslais.

Kaip skelbiama kompanijos pranešime spaudai, visuose „MedallionClass“ kategorijos laivuose bus įrengtas stabilus palydovinis internetas, todėl laivuose bus galima ne tik publikuoti nuotraukas socialiniuose tinkluose, žiūrėti filmus, bet ir be trikdžių rengti susitikimus su kolegomis videokonferencijose.

Šiuo tikslu kompanijos partneris SES (pasaulinis palydovinis operatorius, kurio būstinė – Liuksemburge), paleis į kosmosą dar kelis palydovus.

Kompanija planuoja, kad kiekvienas laivo keleivis galės naudotis nemokamu internetu, prisijungęs prie bevielio ryšio savo kajutėje ar gulėdamas hamake denyje, taip pat galės judėti po visą laivą ir nesibaiminti, kad nutrūks interneto ryšys.

Kompanijos 14 kruizinių laivų keliauja iš JAV 380 krypčių Karibų jūroje, per Atlanto ir Ramųjį vandenyną, prie Pietų Amerikos, Australijos ir Japonijos krantų, taip pat į Europą, į Aliaską ir į Antarktidą. Visose šiose pasaulio vietose, taip pat ir vidury vandenyno kompanija planuoja užtikrinti klientams kokybišką, stabilų interneto ryšį. Tai reiškia, kad išsiruošę atostogų į pasaulio kraštą amerikiečiai veikiausiai neturės progų pailsėti nuo socialinių tinklų ir darbo susirinkimų.

Asociatyvi nuotr.

Kruiziniuose laivuose bus įdiegtas bevielis interneto ryšys ir dar dėl vienos priežasties – kad žmonės galėtų informuoti artimuosius, giminaičius, juk COVID-19 pandemijos pradžioje daugelis įstrigo kruiziniuose laivuose, kai juose buvo aptikta infekcija, bet negalėjo to pranešti artimiesiems.

Kruizai „Princess Cruises“ kompanijos laivais trunka nuo trijų dienų iki keturių mėnesių, per metus kompanija perveždavo apie 2 mln. keleivių 170-iais maršrutais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)