Anot įmonės vadovo G. Aukštuolio, susidomėjimas Egipto krypčiai išaugo, pristačius didžiąją dalį skrydžių programos ir jų kainas šiems metams.

„Šie metai – itin palankūs keliautojams, nes savaitė poilsio kurortuose kainuoja nuo kelių šimtų eurų. Keliautojai renkasi ne vieną, o po kelias keliones iš karto šiems metams, tad atitinkamai reaguojame ir mes“, - sako jis.

Pirmieji bendrovės skrydžiai į Egiptą bus pradėti kovo 26 d. ir bus tęsiami balandį. Keliautojai į Hurgadą bus skraidinami su specialiu bendrovės orlaiviu „Airbus 319”, į kurį iš Vilniaus kils penktadieniais, o Egipto kurortą pasieks per 4 val. 30 min.

Anot G. Aukštuolio, poilsiui Egipte pavasarį bendrovė siūlys išskirtinai tik kelių viešbučių tinklų viešbučius, turinčius aukščiausius įvertinimus, o savaitė atostogų šį pavasarį juose kainuos nuo 399 Eur. žmogui.

Gvidas Aukštuolis

„Turime pasirinkę geriausius viešbučių partnerius, kurie noriai bendradarbiauja, siekdami atgaivinti turizmą savo šalyje. Tad tokia mūsų sinergija, yra itin naudinga Lietuvos keliautojams, net tik norintiems ilsėtis Egipte, bet ir Turkijoje ar Bulgarijoje“, - sako jis.

Į Egiptą keliones bendrovė taip pat organizuos ir rudens – žiemos sezono metu, o nuo balandžio skraidins į Turkijos kurortus, vasarą pradės skrydžius ir į Bulgarijos. Savaitės poilsio atostogas asmeniui Turkijoje „Tiketa Tour“ šiemet pasiūlė nuo 309 Eur. 5 žvaigždučių viešbutyje, analogiškuose Bulgarijos – nuo 249 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)