Dėl pasaulyje ir šalyje įsivyravusios pandemijos, dauguma lietuvių buvo priversti darbą perkelti į asmeninę erdvę – namus, tačiau anot G. Aukštuolio, būtent tai tik paskatino ieškoti šalyje nematytų alternatyvų. Viena jų – „darbostogos“ – darbo vietų perkėlimas į Turkijos, Antalijos ir Beleko kurortuose įsikūrusius viešbučius, idealiai tinkančius nuotoliniam darbui.

„Vis daugiau žmonių dirba per atstumą, tad pati lokacija, kurioje atliekami paskirti darbai, nebelieka tokia svarbi. Darbo vietos iškėlimas į kurortą su šiltesniu klimatu, prie pat jūros – puiki išeitis, norintiems pakeisti įprastą, gal net jau ir pabodusią aplinką ir kartu suderinti jį su poilsiu“, – sako „Tiketa Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis.

Anot kelionių organizatoriaus vadovo, nuotoliu dirbti planuojantiems lietuviams, bendrovė pasiūlys daugiau nei 10, pagal specialius kriterijus atrinktus, Turkijos kurortuose esančius, labiausiai darbui tinkančius, viešbučius.

„Visi viešbučiai turės erdvius vestibiulius, kelių kambarių apartamentus, konferencijų centrus ar sales, aprūpintas visa būtina biurų technika ar įranga. Tad juose dirbantys galės naudotis įprastam biurui prilygstamomis naudomis su visais poilsio privalumais – sporto salėms, kokybišku maistu, jūra ar baseinais“, – dėsto G. Aukštuolis.

Kelionių organizatorius, tokias keliones siūlys įmonėms, kurių dešimties darbuotojų biuro, laikinas 7 naktų perkėlimas į Turkijos kurortą bendrovei kainuos nuo 5118 Eur. Skrydžiai iš Vilniaus oro uosto į Turkijos kurortus bus vykdomi kiekvieną dieną ir truks tris valandas.

„Saugumo reikalavimai išliks, kaip ir visiems. Tačiau net neabejoju, kad toks sprendimas ne tik prisidės prie įmonių veiklos sugrąžinimo į įprastą ritmą, bet ir kartu pasitarnaus kaip motyvacija“, - sako jis.

Be skrydžių į Turkijos kurortus, „Tiketa Tour“ birželio mėnesį pradės skrydžius į Bulgariją, o spalį skraidins į Egiptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)