Bulgarijos Burgo regione esantys kurortai turi itin plačią paplūdimio zoną, anot „Tiketa Tour“ vadovo Gvido Aukštuolio, neretai yra lyginami su geriausiais Kanarų salų paplūdimiais bei dar mažai žinomi Lietuvos keliautojams.

„Burgasas yra didžiausias Bulgarijos regionas. Jūra čia yra nepaprastai skaidri ir rami, todėl šis vaizdingas smėlio paplūdimys puikiai tinka šeimoms su vaikais. Regiono provincija keliautojus vilioja neįkainojamais istoriniais paminklais ir plačia pakrantės zona, kuri dažnai tampa pagrindiniu atostogų kurortų pasirinkimu, o miestai savo paveldu“, – sako G. Aukštuolis.

Anot kelionių organizatoriaus vadovo, poilsiui Bulgarijoje bendrovė siūlys penkis pagrindinius Bulgarijos kurortus – Nesebarą, Pomorjė, Obzorą, Saulėtą krantą ir Sveti Vla. Skrydžiai į juos iš Vilniaus oro uosto bus vykdomi penktadieniais ir tetruks nepilnas 2,5 valandos.

„Neseberas – vienas gražiausių Juodosios jūros pakrantės miestų, įtrauktų į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. Didingos baltos uolos, mėlyna jūra, auksinis smėlis ir begaliniai paplūdimiai, apsupti smėlio kopų, kitaip dar vadinamų – Nesebero deimantais yra savotiška vizitinė kortelė šio regiono. Dėl druskingo ežero molio, kalkių, švelnaus jūros klimato ir vandens, Pomorijė ir Obzoro kurortai garsėja kaip gydymo vietos, pasižyminčios gausiu viešbučių su specialiomis medicinos, SPA ir sveikatingumo bei reabilitacijos centrais pasirinkimu“, – apie Bulgarijos kurortus pasakoja bendrovės produkto vadovė Neringa Kurtinaitienė.

Anot jos, Bulgarijos kurortai, priešingai nei kitų šiltųjų kraštų, yra puikiai tinkantys ir aktyvesniems keliautojams: „Sveti Vlas kurortai traukia aktyvia veikla, tokia kaip sportas, vandens pramogos, ar turtingas naktinis gyvenimas“, – dėsto N. Kurtinaitienė.

Savaitės poilsis Bulgarijos kurortuose kainuos nuo 249 eurų asmeniui.

Bulgarija – trečioji bendrovės organizuojamų poilsinių kelionių krypčių šiemet. Balandžio mėnesį bendrovė pradeda skrydžius iš Vilniaus į Turkijos kurortus, rudenį skraidins į Egiptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)