„Nuo pavasario keliones vykdysime šiuolaikiškesniu orlaiviu ir gerokai patogesniais laikais. Tai – esminiai skirtumai ir kartu mūsų pranašumai rinkoje“, – sako „Tiketa Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis.
Iki šiol „Tiketa Tour“ poilsinius skrydžius organizavo su Turkijos aviacijos bendrove „Corendon Airlines“, kuri keliautojus skraidindavo su „Boeing 737“ lėktuvais.

Pagal pasirašytą sutartį su bendrove „Avion Express“, kelionių organizatoriaus skrydžiai bus vykdomi su specialiai „Tiketa Tour“ klientams skirtu orlaiviu, galinčiu įveikti 6,5 valandų trukmės skrydžius.

G. Aukštuolio teigimu, glaudesnis bendradarbiavimas „Avia Solutions Group PLC“ įmonių grupėje, bus akivaizdžiai naudingas ir Lietuvos keliautojams.

„Ankstesnių skrydžių laikus mums padiktuodavo užsienio partneriai, o jų įtakoti daug negalėdavome kaip ir kainos, kurią gaudavome. Tad šis pokytis mums labai svarbus. Ankstyvi ar mažiau patogaus laiko skrydžiai lieka praeityje, o kartu atveriamos ir naujos kelionių krypčių plėtros galimybės“, – sako jis.

G. Aukštuolio teigimu, rudenį bendrovė organizuos keliones į Egiptą, o šiuo metu veda derybas ir su kitų poilsinių šalių turizmo rinkos dalyviais dėl galimo bendradarbiavimo.

„Skrydžius jau galime organizuoti į visus pamėgtus lietuvių kurortus, bet jų pasiūlą plėsime tik turėdami konkurencingus pasiūlymus, tiek poilsio ir apgyvendinimo kokybe, tiek kaina. Šalys, kurių ekonomika tiesiogiai susijusi su turizmu, yra itin suinteresuotos visapusišku bendradarbiavimu, tad darysime viską, kad iš to laimėtų mūsų klientai“, – sako jis.

Į Turkijos kurortuose esančius 5 žvaigždučių viešbučius 2021 metų pavasario vaikų atostogų metu bendrovė šiemet pasiūlė nuo 365 EUR, (vienai savaitei, asmeniui) kas yra daugiau nei ketvirtadaliu mažiau nei vieni pigiausių pasiūlymų ankstesniais metais. Rudenį bendrovė taip pat organizuos poilsines keliones ir į Egiptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)