Skrydžių metu palydovai stengiasi įgyvendinti visus keleivių prašymus. Tačiau kartais jie būna itin asmeniški ar net akiplėšiški, skelbia „Express“.

Stiuardesė, pageidavusi likti anonimiška, pasakojo, kad daug keleivių bando sumažinti distanciją iki nepriimtinos, bando flirtuoti ar net elgiasi grubiai.

„Kai kurie keleiviai trokšta papildomo dėmesio ir nuolat spaudo skrydžių palydovo iškvietimo mygtuką. Kiti prieina ir sako: „Tu man patinki“, - pasakojo pašnekovė.

Kartais tokie kontaktai virsta romantiškomis istorijomis: „Žinau, kad viena mano draugė po skrydžio ėjo į pasimatymą su keleiviu“. Lėktuvui nusileidus, jis paprašė stiuardesės jos telefono numerio.

Tačiau flirtuodami su ekipažo nariais, kai kurie keleiviai nueina pernelyg toli. Stiuardesėms tai būna nemalonu ir atitraukia dėmesį nuo darbo. Jos netgi žino reisus, kurių keleiviai elgiasi įžūliai. Vienas iš tokių reisų – maršrutas tarp Ibisos salos ir Mančesterio.

„Atvirai kalbant, kiekvieną kartą, kai mus paskiria į šį reisą, mes būgštaujame dėl nemalonumų, - teigė ji. – Daugelis keleivių lėktuve būna neblaivūs ir elgiasi neadekvačiai“.

Ji pamena, kaip vienas turistas visą kelią nuolat ją kvietė, troško bendrauti ir flirtavo. „Jis tai darė garsiai, viso salono akivaizdoje. Man buvo itin nepatogu, prašiau jo suprasti, kad aš esu tarnyboje. Tačiau jis nė neketino elgtis santūriau ir pradėjo rėkti: „Būk mano mergina!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)