WeloveLithuania.com portalo atskiroje skiltyje – „Surink Lietuvą“, jau dabar galite nusispalvinti savo virtualų „Surink Lietuvą“ žemėlapį – pasižymėti kur jau buvote ar kuri dalis Lietuvos dar „nesurinkta“, taip pat pasitikrinti platinimo taškų vietas, pasiskaityti kiekvieno magnetuko istoriją ar įsigyti „Surink Lietuvą“ atributikos.

Prisijungusių laukia nemažai naujienų, kurias partneriai žada atskleisti jau greitai. O šiuo karantino laikotarpiu partneriai siūlo pasinaudoti virtualiu žemėlapiu, įvairiais straipsniais ir taip saugiai „pakeliauti“ po Lietuvą.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi ir tikiu, kad ši dviejų turizmo rinkos žaidėjų sinergija gali tapti 2021 metų sėkmingiausia vietinio turizmo kampanija „Pažink Lietuvą labiau”. „We love Lithuania” iš meilės Lietuvai prieš 9 metus gimęs projektas, šiandien yra populiariausias turizmo portalas Lietuvoje su didžiausiu skaitytojų bei sekėjų ratu. „Surink Lietuvą” prieš 2 metus neabejotinai tapo žaismingiausia iniciatyva viliojusi keliautojus pažinti Lietuvą. Tikiu, kad virtualus žaidimas privers keliautojus jau dabar planuoti 2021 m. maršrutus Lietuvoje. Jeigu Lietuvos turizmo traukos taškai ir turistinių paslaugų teikėjai pasirūpins, kad aktuali informacija nugultų šio žaidimo svetainėje, tai ši vietinio turizmo kampanija neabejotinai yra pasmerkta didžiulei sėkmei“,– teigia Nacionalinės turizmo verslo asociacijos prezidentė ir „Estravel“ direktorė Žydrė Gavelienė.

2018 metų vasarą Lietuvoje prasidėjo tikra magnetukų rinkimo karštinė. „Surink Lietuvą“ sujungė visas 60 savivaldybių ir paskatino daugybę žmonių keliauti po Lietuvą. „Tam, kad keliavimas neapsiribotų vien magnetukų rinkimu – svarbu pateikti ir informaciją apie pramogas ir laisvalaikį visoje Lietuvoje, o tam geresnio partnerio, kaip „WeloveLithuania.com“ net negalėčiau įsivaizduoti. Su naujaisiais kolegomis galėsime ateityje keliautojams pasiūlyti ne tik magnetukus, bet ir nuolat atnaujinamą informaciją, kitus produktus ir paslaugas“, - sako „Surink Lietuvą“ autorė Lina Baublienė.

„Surink Lietuvą“

Viešoji įstaiga „We love Lithuania“, įkurta 2011 metais, iki šios dienos išaugo į didžiausią ir praktiškai vienintelę socialinę platformą, pristatančią Lietuvą realiu laiku. Šioje platformoje gausu informacijos apie lankytinus objektus, aktualiausias turizmo ir pramogų naujienas, kurios įkvepia keliauti po šalį ir ją kuo geriau pažinti.

„Džiaugiuosi partneryste, kuri leis mūsų skaitytojams pasiūlyti įtraukiantį keliavimo pojūtį po Lietuvą. Mano manymu, „Surink Lietuvą“ yra vienas sėkmingiausių projektų Lietuvos turizmo istorijoje. Džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu, kuris prisidės prie portalo WeloveLithuania.com auditorijos keliavimo įpročių puoselėjimo“, - sako „We love Lithuania“ įkūrėjas Simonas Rudaminas.

Nors pandemija ir karantinas bene didžiausią ekonominę žalą padarė turizmo sektoriui, vis dėlto prognozuojama, kad vietinis turizmas atsigaus greičiausiai ir panašu, kad tokių projektų partnerystė gali prisidėti prie šių prognozių išsipildymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)