Nepaisant kainų, kurios siekia net 496 dolerius, pirmas dvi vakarienes užsisakė per pusvalandį.

Aviakompanija suteikė galimybę užsirašyti į pietų ir vakarienės laukiančiųjų sąrašą.

Aviabendrovė „Singapore Airlines“ – kaip ir daugelis oro linijų bendrovių ieško naujų verslo modelių, siekdamos atsigriebti po patirtų nuostolių.

Šiuo metu kompanija ketina naudoti lėktuvą „Airbus A380“ trijų valandų trukmės pietums. Saugumo sumetimais laikantis socialinių atstumų, lėktuve bus užpildyta tik pusė sėdimų vietų.

Klientai galės pasirinkti klasę (ekonominės klasės pietų kaina bus nuo 39 dolerių), o valgydami žiūrėti filmą. Lėktuvas pietų ir vakarienių metu neskraidys, stovės oro uoste.

Aviakompanija siūlo ir pristatyti maistą į namus – su kompanijos indais ir įrankiais.

Anksčiau Singapūro aviabendrovė buvo svarsčiusi pasiūlymą skraidinti keleivius šiaip, be konkretaus kelionės tikslo, bet vėliau atsisakė šios idėjos.

Kitos aviabendrovės, kaip antai, Tivano „Eva“ ir Australijos „Qantas“ siūlo apžvalginius skrydžius, po kurių keleiviai parskraidinami į tą patį oro uostą, iš kurio pakilo.

Kompaniją „Singapore Airlines“ patyrė didžiulių nuostolių dėl COVID-19 pandemijos.

Rugsėjį aviakompanija pranešė, kad atleis 4300, arba 20 proc., savo darbuotojų.

Dalis oro linijų bendrovių tikisi atsigriebti už nuostolingą metą su vietiniais skrydžiais, kai bus panaikintas karantinas, bet Singapūrui, kuris yra miestas valstybė, toks variantas netinka. Daugelis jos lėktuvų stovi angaruose Alis Springse, Australijoje.

Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) įspėja – dėl koronaviruso pandemijos darbo gali netekti tūkstančiai aviacijos srityje dirbančių žmonių.

290 aviabendrovių atstovaujanti asociacija prognozuoja, kad šiais metais kelionių apimtys lėktuvais bus 66 proc. mažesnės, lyginant su 2019 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)