Geriausiųjų sąrašą „TripAdvisor“ sudarė remdamiesi pastarųjų metų laikotarpio keliautojų atsiliepimais bei vertinimais, paliekamais apie aplankytus viešbučius. Atsižvelgus į šiuos kriterijus, vienai iš didžiausių Lietuvoje erdves gyvenimui, darbui ir poilsiui kuriančiai bendrovei „Darnu Group“ priklausantis „Artagonist“ viešbutis paskelbtas vienu iš pasaulinių „Keliautojų pasirinkimo“ apdovanojimų laimėtojų.

„Keliautojų pasirinkimo“ apdovanojimuose kasmet vertinami ne tik geriausi pasaulio viešbučiai, bet ir geriausios kelionių kryptys, patirtys, restoranai, paplūdimiai, oro linijos ir kiti kokybiškoms kelionėms svarbūs aspektai.

Apdovanotas ir už dizainą, ir už svetingumą

„Viešbutyje siekiame įkūnyti unikalią Vilniaus, jo senamiesčio dvasią. Čia atvykusieji stebisi ir žavisi ne tik išskirtine architektūra, meno ir kultūros gausa, bet ir žodžiais sunkiai perteikiama miesto atmosfera. Visa tai atspindime ir savo veikloje: nuo interjero iki aptarnavimo, požiūrio į savo veiklą ir klientus“, – teigia Vilius Vaičekauskas, „Darnu Group“ viešbučių grupės direktorius.

Šis įvertinimas – ne pirmas, kurio per pastaruosius metus nuo veiklos pradžios yra sulaukęs „Artagonist“ viešbutis. Anksčiau jis apdovanotas ir už dizainą, ir už svetingumą.

2018 m. Ukrainoje vykusiuose tarptautiniuose viešbučių apdovanojimuose, kuriuose varžėsi daugiau nei trys šimtai gerai žinomų Europos viešbučių, Vilniaus Pilies gatvėje įsikūręs viešbutis pelnė pagrindinį prizą už dizaino sprendimus. Tais pačiais metais Vilniaus miesto savivaldybė specialiuose apdovanojimuose svetingiausios Vilniuje apgyvendinimo įmonės titulą taip pat skyrė būtent šiam viešbučiui.

Specialiai viešbučiui skirtus meno kūrinius kūrė net 16 Lietuvos menininkų. Kambarius puošia tekstilės, tapybos, sienų grafikos darbai, sienų freskos, skulptūrinės instaliacijos. Meno kūriniai svečius supa ne tik kambariuose, bet ir bendrosiose erdvėse.

2017 m. skelbta, kad „TripAdvisor“ viešbutis „Artagonist“ pripažintas geriausiai lankytojų vertinamu visame Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)