Kaip ir kitas keliones, atostogas Lietuvoje galima įsigyti tiesiogiai iš bendrovės internetu arba per partnerių – kelionių agentūrų – tinklą.

Bendrovė Lietuvos gyventojams siūlo poilsį patraukliausiuose viešbučiuose 7 šalies kurortuose – Palangoje, Birštone, Druskininkuose, Neringoje, Trakuose, Anykščiuose bei Pakruojyje. Ilgametė patirtis turizme leido atrinkti patraukliausias poilsio alternatyvas Lietuvoje bei žmonėms pasiūlyti konkurencingą kainą, ypač – renkantis 3 ar dar daugiau nakvynių poilsį.

„Saugus vietos turizmas pirmiausia aktualus tiems, kas planuoja atostogas jau greitu metu, bet daliai klientų gali išlikti gera alternatyva ir vėliau. Keliones į užsienį esame pasirengę atnaujinti dar šią vasarą, kai tik bus užtikrintas keliautojų saugumas ir nebeliks ribojimų, bet suprantame, kad kai kurie žmonės, ypač – rizikos grupės – bus galbūt linkę poilsiauti Lietuvoje ar kaimyninėse šalyse“, – sako Audronė Keinytė, „Novaturo“ grupės vadovė.

Daug dėmesio skirta atrenkant patraukliausius viešbučius skirtingų poreikių žmonėms, todėl pasiūloje sau tinkamų sprendimų ras ir norintys 5 žvaigždučių prabangos bei privatumo, ir atskirų apartamentų atostogoms su šeima ar draugais, tiek ir autentiško poilsio dvare variantų.

Atokvėpio išsiilgę žmonės gali rinktis tiek trumpas, vos kelių nakvynių atostogas, tiek ir ilgesnį – savaitės trukmės poilsį. Daugelis viešbučių gali pasiūlyti papildomų paslaugų, todėl ilgesnį poilsį pasirinkę žmonės turės galimybių ne tik pailsėti, bet ir užsiimti mėgstama veikla ar pramogomis.

Pienių vynas, mėlynių gira, gintaro arbata ir dar daugiau

Norintiems geriau pažinti savo kraštą, bendrovės kelionių ekspertai parengė ir 8 pažintinių kelionių maršrutus Lietuvoje. Į šias keliones grupes lydės profesionalūs kelionių vadovai, o autobusų maršrutai drieksis po visą Lietuvą. Kelionės planuojamos nuo birželio pabaigos, jų metu bus užtikrintas keliautojų saugumas pagal galiojančias atsakingų institucijų higienos, prevencijos rekomendacijas.

Drauge su profesionaliais kelionių vadovais lietuvaičiai keliaus karaimų ir totorių keliais, susipažins su atskirų regionų istorija ir kultūra. Keliaudami po Lietuvą, paragaus pienių vyno, mėlynių giros bei gintaro arbatos. Ribojimams švelnėjant, pažinimo išsiilgusiems keliautojams tikimasi artimu metu pasiūlyti ir maršrutų į kaimynines šalis.

Atostogų Lietuvoje asortimentą ketinama nuolat pildyti tiek viešbučiais, tiek naujais pažintinių kelionių maršrutais. Už poilsį Lietuvoje, kaip ir už keliones į užsienį, žmonės galės atsiskaityti išsimokėtinai arba kelionių kuponu, kurie kuponą yra pasirinkę kaip alternatyvą už dėl pandemijos neįvykusias keliones.

„Mes ir patys be galo mylime savo kraštą ir su komanda mielai keliaujame po Lietuvą. Ne atsitiktinumas ir tai, kad mūsų pagrindiniai socialiniai projektai ir partnerystės yra susijusios su Lietuva – esame „Neregėtos Lietuvos“ projekto rėmėjai, bendradarbiaujame su Lietuvos jūrų muziejumi“, – pasakoja A. Keinytė.

„Novaturo“ grupė visose Baltijos šalyse yra pasirengusi atnaujinti kelionių į užsienį organizavimą, kai tik įvesti ribojimai nebegalios ir aviacijos sektoriui, užsienio šalių partneriai bus pasirengę užtikrinti keliautojų saugumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)