Siekdama užtikrinti, kad keleivių ir įgulos sveikata ir gerovė išliktų nepakitusi ir laikydamasi valdžios institucijų nurodymų, bendrovė įgyvendina naujas taisykles dėl saugaus atstumo laikymosi ir dar didesnės švaros lėktuve, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Laikantis sveikatos apsaugos priemonių, klientai prašomi registruotis į skrydį ir paslaugas įsigyti internetu, pavyzdžiui, sumokėti už papildomą bagažą. Tokiu būdu oro uoste bus išvengta nebūtino fizinio kontakto.

Oro linijų bendrovė taip pat rekomenduoja naudotis savitarnos terminalais bagažui priduoti ir greitąja keleivių saugumo patikra, jei tik yra galimybė. Siekiant sustabdyti galimą viruso plitimą, keleiviai maloniai prašomi laikytis naujų fizinio atstumo taisyklių tiek laipinimo, tiek išlaipinimo metu.

Nors visų bendrovės orlaivių HEPA filtrai sulaiko 99,7% virusų ir bakterijų, įgulos nariai ir keleiviai viso skrydžio metu turės dėvėti kaukes. Įgulos nariai kiekvienam keleiviui įteiks sanitarines servetėles, o norint sumažinti fizinį kontaktą, iš lėktuvo bus pašalinti žurnalai ir skatinami bekontakčiai mokėjimai. Skrydžio metu įgula stebės atstumą tarp vietas užimančių keleivių, kai tai leis skrydžio apkrovos koeficientas.

„Keleivių ir įgulos sveikata ir gerovė mums visada buvo nepaprastai svarbi. Kadangi skrydžiuose laukiame vis daugiau keleivių ir plečiame veiklą, mūsų įgyvendinamos apsaugos priemonės užtikrins visas reikiamas higienos sąlygas. Skatiname klientus pažiūrėti mūsų naują vaizdo įrašą ir daugiau sužinoti apie naujas sveikatos ir saugumo priemones. Manome, kad naujosios „Wizz Air“ taisyklės keleiviams leis jaustis saugiai, nes mes ir toliau užtikrinsime jų poreikius laikydamiesi sustiprintų higienos priemonių“, – sako „Wizz Air“ generalinis direktorius József Váradi.

Bendrovė toliau vykdys griežtą viso valdomo orlaivių parko valymą – visas lėktuvas bus dezinfekuojamas per naktį laikantis oficialiai nustatytų taisyklių. Apibendrindama naująsias taisykles, „Wizz Air“ parengė aiškinamąjį vaizdo įrašą, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas esminiams naujiems saugumo reikalavimams. Vaizdo įrašą galite peržiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)