„Estravel“ kelionių ekspertai pateikė aviakompanijų pateiktas sąlygas ir svarbią informaciją, norintiems dėl koronaviruso pavojaus pakeisti savo skrydžių planus. Gavę naujus pranešimus iš aviakompanijų – šią informaciją atnaujinsime.

„Turkish Airlines“ aviakompanija

„Turkish Airlines“ aviakompanija skrydžius į Italiją, kurie turėjo vykti vasario 26 – kovo 31 dienomis, keleiviams leidžia keisti šių skrydžių datas iki kovo 31 d. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą, nei gegužės 31 d.

„Finnair“ aviakompanija

„Finnair“ aviakompanija keleiviams, turintiems skrydžių bilietus į Šiaurės Italiją (Milaną) šiam periodui: nuo vasario 26 d. iki kovo 4 d., leidžia keisti skrydžių datas. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą, nei gegužės 31 d.

„airBaltic“ aviakompanija

„airBaltic“ aviakompanija keleiviams, skrendantiems į Milaną (MXP) ir Veroną (VRN), dėl koronaviruso pavojaus leidžia pakeisti kelionės datą nemokamai. Nemokamas skrydžio datos keitimas galioja skrydžiams nuo vasario 27 d. iki kovo 2 d. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą, nei kovo 31 d.

„British Airways“ aviakompanija

„British Airways“ aviakompanija keleiviams iki kovo 2 d. leidžia keisti skrydžių datas, turintiems skrydžių bilietus į šias kryptis Šiaurės Italijoje: Milaną, Turiną, Boloniją, Venecjią, Bergamą, Veroną. Skrydžių bilietai. Pakeista kelionės data gali būti keičiama į ne vėlesnę datą, nei kovo 31 d.

„Wizzair“ aviakompanija

Pigių skrydžių aviakompanija „Wizzair“ kol kas numatytų skrydžių planų Europoje nekeičia, tačiau dėl koronaviruso pavojaus, tikina, kad imasi prevencinių priemonių. Oro uostai, kuriuose leidžiasi/kyla „Wizzair“ lėktuvai, keleiviams gali atlikti sveikatos patikrinimo procedūras.

„Ryanair“ aviakompanija

„Ryanair“ aviakompanija jokių numatytų skrydžių planų nekeičia.

„Novaturas“ kelionių organizatorius

Kelionių organizatorius „Novaturas“ kol kas užsakomųjų skrydžių planų į Bergamo oro uostą Italijoje nekeičia ir numatyti skrydžiai vyksta kaip įprastai. Kelionių organizatorius taip pat kol kas nekeičia skrydžių planų ir kelionėms į Tenerifę.

„Tez Tour“ kelionių organizatorius

Tez Tour pranešimų apie atšaukiamus ar keičiamus skrydžių planus į Trento regioną Italijoje ar Austriją, nėra. Kol kas vyksta pagal grafikus kaip numatyta.

Planuojantiems naujus skrydžius ar norintiems užsakyti pilnus kelionių paketus – rekomenduojame kartu užsakyti ir kelionės draudimą (skrydžių bilietų, neįvykusios kelionės, medicininių išlaidų, bagažo ar kt.), kuris įvykus nenumatytoms situacijoms padės išvengti finansinių išlaidų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)