Kelionių aistruoliai gali pradėti medžioti pigių oro linijų bilietus. Būtent šiandien prasidėjo bilietų išpardavimas, kuris baigsis lapkričio 29 dienos vidurnaktį.

Ar tai būtų paskutinės minutės šventinė Kalėdų ir Naujųjų metų išvyka, ar iš anksto suplanuota vasaros atostogų kryptis, aviakompanija siūlo savo keleiviams pasinaudoti šia galimybe ir atrasti naujų bei įdomių kelionės krypčių plačiame „Wizz Air“ tinkle, skelbiama bendrovės pranešime spaudai.
Visi bendrovės keleiviai, įsigiję bilietus šiandien, taip pat bus automatiškai įtraukti į vykdomą loteriją, kur turės galimybę laimėti 1,5 tūkst. eurų vertės bendrovės čekį.

Šiuo metu iš trijų Lietuvos oro uostų „Wizz Air“ siūlo 28 maršrutus į 15 šalių. Iš viso oro linijų kompanija siūlo daugiau nei 700 maršrutų, jungiančių 152 kryptis 44-iose šalyse.

Airijos bendrovė „Ryanair“ žaibišką akciją gruodžio-kovo bilietams paskelbė 24-ioms valandoms. Skrydį į vieną pusę galima įsigyti vos už 10 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)