Naujos laidos vedėjas, DELFI Kelionės ambasadorius Orijus Gasanovas drauge su žiūrovais leisis į pačias spalvingiausias keliones, dalinsis patarimais ir keliautojams naudinga informacija. Charizmatiškasis vedėjas žada, kad šioje laidoje nestokos įdomių istorijų – nuo patarimų ir įdomybių iki keistų nutikimų. Nevengs ir skandalingų temų.

„Jau trejus metus su DELFI skaitytojais dalinuosi kelionių pasakojimais, kurie dažnai patenka tarp skaitomiausių temų, aplenkdami net svarbiausias mūsų šalies aktualijas. Pasirodo, lietuviai yra keliautojų tauta. Tai ir paskatino kurti kelionių laidą, kurioje išvysite ne tik žydrą jūrą ir baltą smėlį, bet ir ne visada turistams rodomą užsienio šalių pusę. Džiaugiuosi, kad kartu su DELFI tai įgyvendinsime“, – kalbėjo Orijus Gasanovas.

„Orijaus kelionės“ laidose vedėjas stengsis įkūnyti labai smalsų turistą, kuris domisi ne tik pagrindiniais, lankomiausiais objektais.
Orijus Gasanovas

„Mėgstu matyti ne tik blizgų paviršių, bet ir įžvelgti minusus, surasti tai, kas galbūt yra neviešinama, slepiama nuo turistų. Keliaujant man labai įdomu išvysti, kaip gyvena vietiniai žmonės, kuo jie skiriasi nuo lietuvių, todėl savo atradimais dalinsiuosi ir su žiūrovais. Kartą per mėnesį laidoje rodysime reportažus iš kelionių po Lietuvą. Jose sužinosite, kur verta keliauti, ko dar neatrado lietuviai.“

Pirmoje laidoje žiūrovai susipažins su Sankt Peterburgu. Šis Rusijos miestas, pasak O. Gasanovo, Lietuvoje dabar yra „ant bangos“, nes ten keliaujant nebereikia vizų.

„Laidoje papasakosiu apie labai keistą, studentų sugalvotą pramogą, parodysime kuo ypatingas Sankt Peterburgo metro. Lankysimės rusų šeimos namuose, ir tose vietose, kur filmuojami kriminaliniai rusų serialai. Vis tik, manau, daugiausiai dėmesio sulauks rusiškas naktinis gyvenimas. Parodysime, kaip atrodo pati audringiausia gatvė, kokius ginklus su savimi nešiojasi vietiniai“, – intrigavo keliautojas.

Orijus Gasanovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)