Viena dešimtą kartą buvo pripažinta kaip judriausias miestas planetoje. Nėra geresnio metų laiko atrasti visame pasaulyje žinomus Vienos meno, kultūros ir kulinarijos malonumus nei rudenį ir žiemą. Apsilankykite Šenbruno rūmuose, Šv. Stepono katedroje ar išsirinkite labiausiai patinkančias nacionalinių ir tarptautinių menininkų parodas.

Nuo lapkričio vidurio iki gruodžio pabaigos Vienos aikštės virsta magiška Kalėdų stebuklų šalimi, o visame mieste organizuojama daugybė mugių.

Švenčiant šio naujo maršruto startą, „Laudamotion“ siūlo specialią kainą - 19,99 € (į vieną pusę) iš Vilniaus į Vieną. Visą „Laudamotion“ skrydžio pasiūlymą galite rasti ir rezervuoti bendrovės svetainėje.

„Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo keleiviams naują tiesioginį skrydį iš Vilniaus į mano gimtąjį miestą Vieną ir kartu plėsti savo maršrutų tinklą. „Laudamotion“ keleiviams leidžia apžiūrėti šį nepakartojamą miestą už neprilygstamą kainą”, - sakė „Laudamotion“ generalinis direktorius Andreas Gruber.

Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas taip pat džiaugėsi naujais skrydžiais:

„Vienos miestas yra gerai žinomas keliautojams visame pasaulyje, jungiantis kultūrą ir dinamišką miesto gyvenimą. Manome, kad maršrutas su „Laudamotion“ bus labai populiarus Lietuvoje ne tik kultūrinio turizmo ar laisvalaikio pramogų prasme, bet taip pat padidins verslo kelionių srautą.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)