Skrydžių programa mažinama, siekiant optimizuoti aviakompanijos išlaidas ir vėl plėtoti pelningą veiklą, pranešama bendrovės tinkalalpyje. Naujas skrydžių tvarkaraštis bus pristatytas šių metų lapkričio 16 d., jis galios Tarptautinės oro transporto asociacijos 2019 / 2020 m. žiemos tvarkaraščio laikotarpiu.

Prieš vasaros sezono pradžia aviabendrovė gali įvesti naujų pakeitimų, keleiviai ir visuomenė apie juos bus nedelsiant informuoti.

Visi UIA skrydžiai į Vakarų Europos miestus bus vykdomi dienos metu: išvykimas iš Kijevo numatomas tarp 9.30 ir 10.30 val. (vietos laiku), atvykimas į Kijevą numatomas tarp 17.30 ir 18.30 val. (vietos laiku). Skrydžiai į Briuselį, Kopenhagą, Stokholmą, Krokuvą ir Madridą bus vykdomi dažniau – iki 7 kartų per savaitę. Skrydžiai tarp Kijevo ir Londono, tarp Kijevo ir Vilniaus bus vykdomi du kartus per dieną.

Visi UIA skrydžiai į Kairą, Dubajų, Ankarą, Izmirą, Jerevaną, Baku ir Teheraną vyks nakties metu: išvykimas iš Kijevo numatomas tarp 20 ir 21 val., atvykimas į Kijevą – tarp 7.30 ir 8.45 val. (vietos laiku. Reisai į Tel Avivą, Stambulą ir Tbilisį vyks kelis kartus per dieną.

Dėl negatyvių pelningumo rodiklių UIA nutraukia skrydžius į Amaną, Minską ir Rygą.

Skrydžiai tarp Kijevo ir kitų Ukrainos miestų toliau bus vykdomi: du kartus per dieną – tarp Kijevo ir Odesos, Charkovo ir Lvovo, kartą per dieną – tarp Kijevo ir Dniepro, Chersono, Černivcių, Zaporožės ir Ivano Frankivsko.

Nutraukiami skrydžiai tarp Kijevo ir Pekino, o skrydžiai tarp Kijevo ir Bankoko bus vykdomi tris kartus per savaitę.

Pokyčiai įsigalios nuo lapkričio 16 d. ir galios tol, kol Ukraina ras efektyvų sprendimą Ukrainos vežėjams, kuriems šiuo metu draudžiama skristi per Rusijos oro erdvę, vykdant skrydžius į Rytus.

Dėl tolimo nuotolio skrydžių pokyčių UIA mažina dienos ir nakties meto skrydžius į Rytus.
UIA siūlys keleiviams maršruto keitimo variantų (kur įmanoma) arba grąžins pinigus už bilietus, jei maršruto keitimas nebus įmanomas arba alternatyva netiks keleiviui.

Keleiviai turėtų susisiekti su aviakompanija, vos gavę informaciją apie pasikeitusį jų skrydžio statusą. Kelionių agentūrų darbuotojai grąžins pinigus už bilietus ta pačia valiuta, kuria buvo už juos mokėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)