Skrydžiai „Airbus“ A321 ir A320 orlaiviais bus vykdomi du kartus per savaitę Zaporožės tarptautinį oro uostą sujungiant su Vilniumi Lietuvoje, Viena Austrijoje, Budapeštu Vengrijoje, Gdansku, Vroclavu ir Krokuva Lenkijoje. Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti jau dabar bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 19,99 Eur.

„Pigių skrydžių bendrovė stengiasi daryti pokyčius rinkoje ir reaguoti į augančią keleivių paklausą žemų sąnaudų ir gerų patirčių skrydžiams. Naujo, jau penkto, oro uosto Zaporožėje įtraukimas į bendrovės žemų sąnaudų oro linijų tinklą Ukrainoje mums reiškia naują etapą. Šešių naujų krypčių paskelbimas į Austriją, Lenkiją, Vengriją ir Lietuvą tikrai atvers naujas lauktas kelionių galimybes“, – sako Johan Eidhagen, „Wizz Air“ žmogiškųjų išteklių vadovas.

Zaporožė – miestas pietryčių Ukrainoje, žinomas kaip svarbus pramonės centras. Mieste yra Dniepro vandens jėgainė, pradėta statyti 1932 m. ir atstatyta 1947 m. po Antrojo pasaulinio karo, taip pat mieste galima aplankyti istorijos ir ginklų muziejų, aviacijos muziejų bei pasigrožėti pramonine ir industrine architektūra.

Zaporožė verta dėmesio visų, kuriuos žavi pramonės ir istorijos derinys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)