Nauja prabangias keliones organizuojanti įmonė pateikė iš pažiūros neprastą pasiūlymą – galimybę devynias dienas pabuvoti Graikijai priklausančiose salose, apsistojant prašmatniausiuose viešbučiuose.

Asmeniui, kuriam nusišypsotų laimė taip papoilsiauti, keliamas tik vienas reikalavimas – fotografuoti nemokamai gautu telefonu ir kelti nuotraukas į „Instagram“.

Mokėti už kelionę tokiam turistui nereikės. Atvirkščiai – tai jam bus sumokėta 500 svarų sterlingų (564 eurai) už tai, kad padarys, kas numatyta.

Taigi, įmonėje „Unforgettable Greece“ dirbantys kelionių organizavimo ekspertai sumanė paieškoti piliečio, gebančio sukurti įstabių kadrų, kuriuose būtų užfiksuoti viliojantys skaidrios, žalsvai melsvos jūros, baltutėlaičių Graikijos pastatų ir ištaigingų baseinų vaizdai.

Nuotraukos turėtų būti skirtos įmonės „Instagram“ puslapiui, rašoma portale „Insider“.

Savo veiklą įmonė pradėjo tik 2019-ųjų rugpjūti, todėl jai, esą, būtina ilgai negaištant sukurti socialiniams tinklams skirtą turinį, iš kurio būtų galima spręsti apie organizuojamus turus.

Laimingasis, kurio kandidatūra pasirodys tinkama, galės keliauti su draugu arba partneriu, na o lankytis teks Atėnuose, taip pat Mikono, Tyros ir Kretos salose, apsistojant prabangiuose viešbučiuose.

Atostogos, be jokios abejonės, bus kupinos „Instagram“ vertų atrakcijų. Privati ekskursija po Atėnų akropolį, safaris džipu puikiausiais Mikono paplūdimiais, plaukimas į Tyrą besileidžiant saulei ir individuali valgio ruošimo pamoka Kretoje yra tik keli numatytų pramogų pavyzdžiai.

Keliaujančiam asmeniui bus įteiktas „Samsung S10“. Tai šiuo telefonu jis ir turės fotografuoti, tad būgštauti dėl nuotraukų kokybės nebus jokio pagrindo.

Įmonės atstovai paaiškino, kad ieško tokio žmogaus, kuris aistringai mėgsta keliauti ir fotografuoti, be to, geba sukurti akį traukiančių vaizdų, kuriems ir dera puikuotis „Instagram“. Tas žmogus turėtų nebijoti įvairios veiklos ir drąsiai jaustis naujoje aplinkoje.

Asmenys, norintys pasinaudoti šiuo pasiūlymu, turi įkelti į „Instagram“, jų nuomone, labiausiai vykusią kokioje nors kelionėje darytą nuotrauką su žyme @unforgettablegreece ir grotažyme #UnforgettableInstagrammer antraštėje. Nuotrauką reikia paviešinti taip, kad ji būtų pasiekiama visiems.

Pretendentų nuotraukų laukiama iki lapkričio 15 d. Konkursas atviras visų šalių piliečiams, tačiau dalyvauti gali tik vyresni nei 18 metų asmenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)