Taigi, nemokamo vandens negausite, net ir esant bėdai, o už 0,5 litro vandens buteliuką oro uoste jums teks sumokėti 1,50-1,60 euro, o kitose oro uosto erdvėse kaina siekia net 2,20 euro.

Vandens kainos Vilniaus oro uoste

Pasidomėjome, kodėl oro uoste nėra vandens talpyklų ar kranelių ir vienkartinių puodelių, kad žmonės galėtų kada panorėję atsigerti vandens, pavyzdžiui, kai pasidaro karšta ar bloga.

Pasak Lietuvos oro uostų vykdomosios direktorės Lauros Joffės, keliautojai jau skundžiasi ir teikia pastabas, todėl yra svarstomos alternatyvos, kaip pateikti klientams paprasto nemokamo geriamojo vandens.

Vandens kainos Vilniaus oro uoste

„Negaliu sakyti, kad skundų sulaukiame nuolatos, bet, žinoma, ypač susidarius tokiom pakankamai ekstremaliom situacijom, kaip kad šią vasarą ištikę karščiai, buvo keletas nusiskundimų.

Ir, be abejo, kad įrengtume kažkokius gėrimų automatus, kranelius, kaip kai kuriose oro uostose yra, galbūt mums reikės savivaldybės paramos arba bendradarbiauti su „Vilniaus vandenimis“, bet mes tikrai nesakome ne. Mes svarstome ir suprantame problemą.

Kita vertus, „Vilniaus vandenys“ teigia, kad jie tiekia vieną iš geriausių vandenų. Tai aš manau, kad įrengus tuos kranelius tikrai jais bus galima naudotis, jeigu mes juos įrengsime. Žinoma problema yra ir mes mąstome“, – teigė Lietuvos oro uostų vykdomoji direktorė Laura Joffė.

Vis tik tikėtis, kad nemokamo vandens problema bus išspręsta greitai – neverta. Mat iki kosminių aukštumų pabrangęs paprasčiausias vanduo – puikus verslininkų godumo pavyzdys.

Vandens kainos Vilniaus oro uoste

L. Joffė sakė, kad nenori konkrečiai įvardinti datos, kada tokie darbai bus atlikti ir vandens kraneliai įrengti. „Jeigu mes jau pasakome, kad žiūrime į sprendinius, tai jie nebus įgyvendinti mėnesio ar dviejų laikotarpyje“, – Lietuvos oro uosto poziciją leido suprasti vadovė.

Tad kol oro uoste bus išspręsta nemokamo geriamojo vandens problema, teks patiems jį pirkti 0,5 l buteliukuose už 1,5 – 2,2 euro.

Vandens kainos Vilniaus oro uoste
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)