„Kelionių agentai rūpinasi kitų žmonių atostogomis, galima sakyti, jie ištisus metus keliauja su kiekvienu klientu – jo džiaugsmais, pageidavimais, rūpesčiais. Šiais rinkimais siekiame atkreipti dėmesį į agento profesijos svarbą, paviešinti sėkmės istorijas“, – sako Kristina Prieskienytė, „Kidy Tour“ pardavimų vadovė.

Rinkimuose balsuoti kviečiami patys keliautojai – jie turi nurodyt agento vardą, pavardę, agentūros pavadinimą ir trumpai aprašyti savo asmeninę patirtį, kelionių įspūdžius, kodėl būtent šis agentas nusipelno laimėti rinkimus.

Praėjusiais metais „Lietuvos kelionių agento“ rinkimuose keliautojai nominavo beveik 400 kelionių agentų, o nugalėtoja tapo šešiolika metų kelionių agente dirbanti Irena Šerpytienė, „Etuna 100 kelionių“ agentūros vyr. vadybininkė. Geriausiosios vardą ji pelnė siekdama patenkinti individualius poilsiautojų poreikius ir nuolat padėdama jiems išsirinkti savo svajonių atostogas.

Keliautojų išskiriamos svarbiausios kelionių agento savybės yra gebėjimas sudominti, patarti ir suprasti keliautojo poreikius ir lūkesčius. Neužtenka vien žinoti visų agentūroje parduodamų kelionių pasiūlymų, bet svarbu duoti ir asmenine patirtimi grįstų patarimų. Geras kelionių agentas privalo pats turėti aistrą kelionėms, nuoširdžiai domėtis besikreipiančiu klientu.

Balsuoti už agentus bus galima iki lapkričio 22 d. ČIA. Geriausias kelionių agentas bus skelbiamas lapkričio 23 d., tiek geriausio kelionių agento, tiek savo balsą atidavusių keliautojų laukia dovanos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją