Visi norintys pasimėgauti išskirtinėmis Druskininkuose teikiamomis sveikatinimosi procedūromis, čia vykstančiomis kultūrinėmis veiklomis ir pramogomis - galės tai padaryti jau šį savaitgalį, aplankydami daugybę mieste vyksiančių renginių ir užsiėmimų.

Žaidimo, kuris mieste vyksta rugsėjo 22-29 d., prizų laimėtojai bus paskelbti šeštadienį Snow Arenoje vyksiančiose dūzgėse, kuriose savo dainas atliks Donatas Montvydas, o vakaro atmosferą kurs DJ Simona Bandita bei renginio vedėjas Orijus Gasanovas.

Pasaulinės Turizmo dienos paminėjimas Druskininkuose tampa tradicija, kurią palaiko kurorto turizmo verslo atstovai. „Turizmo gurmanams skirtą šventę Druskininkuose organizuojame kasmet. Norėdami, kad ši graži tradicija tęstųsi ir augtų, šiemet paruošėme dar įspūdingesnę renginių programą. Džiaugiamės galėdami pakviesti turistus įsilieti į pramogų šurmulį ir bandyti laimę žaidime laimint prizus”, - sakė Druskininkų savivaldybės vicemeras Linas Urmanavičius.

Druskininkai, nuo seno garsėjantys kokybiškomis sveikatingumo paslaugomis ir jų įvairove, šių Turizmo dienų metu smalsiausiems sveikatos entuziastams organizuos pramogines sportines veiklas, pažintines ekskursijas apie sveikatinimąsi bei specialias sveikatingumo programas.

Druskininkai

Sveikatinimo mėgėjų lauks neseniai atkurtas K. Dineikos sveikatingumo parkas, kuriame vyks rytinės mankštos ir specialios sveikatingumo programos kaskadinių maudyklių komplekse. Lankytojai turės galimybę išbandyti parko pirtis ir aerojonoterapinį paviljoną. Rugsėjo 28 dieną parke vyks memorialinių lentų, skirtų parko įsteigėjai gydytojai E. Levickai ir parką kūrusiam bei išgarsinusiam K. Dineikai, atidengimas, o vakare magišką atmosferą čia kurs šviesų instaliacijos ir gyvos muzikos koncertas su Tomu Čiukausku.

Kurortas kviečia svečius pasijusti tikrais turizmo gurmanais, tad paskutinio rugsėjo savaitgalio metu Vilniaus alėjoje šurmuliuos kulinarijos, tautodailės ir amatų mugė, kurioje pasimėgauti gurmaniškais skoniais bei įsigyti tautodailės darbų kvies prekybininkai iš visos Lietuvos. Šeštadienį Pramogų aikštėje bus galima sudalyvauti maisto degustacijose. Liucina Rimgailė pristatys komandos „Liu desertinė“ desertus, Kulinarinių knygų ir tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorė Renata Ničajienė pasakos apie savo naują knygą „Sezoninių skanumynų istorijos“, o Vytaras Radzevičius dalinsis savo įžvalgomis apie maisto gaminimą.

Druskininkai

Kultūros ir muzikos mylėtojų lauks daugybė renginių. Penktadienį vyks uždaromasis tarptautinio menų festivalio “Druskininkų vasara su M. K. Čiurlioniu” koncertas, o M. K. Čiurlionio memorialiniame muziejuje vyks muzikos popietė, vėliau - teminės ekskursijos. Visą savaitgalį vyksiančiuose koncertuose miesto svečiai galės pasimėgauti ispaniškais ritmais, išgirsti Ievos Narkutės dainas bei kitus muzikinius pasirodymus. Mieste taip pat bus galima apsilankyti fotografijos parodose, spektakliuose, kino seansuose ir dalyvauti pramogose visai šeimai su vaikais.

Visą Druskininkų Turizmo dienų programą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją