Rezervuoti vietas „bendrovės nuolaidų klubo nariai naujajam vasaros sezonui gali jau šiandien, visi kiti keleiviai rezervuoti vietas galės nuo rugsėjo 20 d.

„Džiaugiamės pristatydami 2019 m. vasaros sezono tvarkaraštį Lietuvos keliautojams, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado. – „Wizz Air“ išlieka įsipareigojusi Lietuvai ir su naujais maršrutais į Ukrainos miestą Lvovą bei Suomijos miestą Turku bendrovė sujungs šalį su plačiu savo tinklu Europoje ir už jos ribų 31 kryptimi į 18 šalių. Mūsų orlaivių įgula nekantraudama laukia, kol galės pasveikinti visus keliaujančius naująjį vasaros sezoną.“

Pigių skrydžių bendrovė augina Lietuvos tinklą ir 2019 metų vasaros sezonas – ne išimtis. Naujausios kryptys iš Lietuvos oro uostų bus vykdomos Vilnius–Lvovas bei Kaunas–Turku maršrutais, atitinkamai skrydžius pradedant šių metų spalio 29 d. ir lapkričio 9 d. Vasaros sezonu bendrovės keleiviai galės keliauti į tokias populiarias kryptis kaip Larnaka Kipre; Kutaisis Gruzijoje; Atėnai Graikijoje; Tel Avivas Izraelyje; Agadiras Maroke; Nica Prancūzijoje ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)