Egzotiškiausius pasaulio kampelius išnarstęs 24 metų Jokūbas nusprendė, kad laikas susirasti bendrakeleivį, todėl siūlo neeilinį darbą.

Neįtikėtina, tačiau būsimam jo darbuotojui siūlomos pačios netikėčiausios ir įdomiausios pramogos ir neterminuota darbo sutartis. Negana to, J. Laukaitis pasirengęs apmokėti ne tik darbuotojo kelionių išlaidas, bet ir mokėti jam atlyginimą.

„Kai prieš 5 metus pradėjau keliauti, tai buvo tiesiog įdomus užsiėmimas. Tyrinėjau kultūras, apie kurias nebuvau girdėjęs, radau naujų draugų. Netrukus kelionės ėmė užimti vis daugiau laiko mano gyvenime, o vėliau suvokiau, kad per mažai įamžinu patirtus įspūdžius ir jie ima pasimiršti“, – DELFI pasakojo J. Laukaitis.

Prieš porą metų J. Laukaitis pakliuvęs į avariją vos liko gyvas – Tailande jį partrenkė girtas vairuotojas. Po nelaimės kasdien save filmuodamas, jis visus išgyvenimus sudėjo į filmuką, kuriuo siekė kitus įkvėpti branginti kiekvieną dieną. Šis įvykis jį paskatino ne tik kitaip žvelgti į gyvenimą, bet ir kurti daugiau filmukų apie įvairiais šalis.

„Aš noriu, kad tokius filmukus pamatytų žmonės, kuriems trūksta motyvacijos siekti savų tikslų. Noriu, kad žmonės pažiūrėję galvotų: „Jeigu jis taip gali, galiu ir aš!“ ir pradėtų siekti bet ko, ką nori pasiekti savo gyvenime.“

Jokūbo kelionės

Beveik 300 tūkstančių sekėjų „Youtube“ kanale turintis jaunas vyras ne tik keliauja, bet ir vysto verslą. Populiariausias J. Laukaišio filmukas apie Šiaurės Korėją šiame kanale sulaukė beveik 10 milijonų peržiūrų. Keliautojas neslepia, kad jam paroje trūksta valandų kurti filmukus, ir nors apkeliauja daugybę šalių, dėl laiko stokos negali apie jas visas pasakoti savo sekėjams.

J. Laukaitis sukūrė video skelbimą, kuriame išsamiai papasakojo kokio darbuotojo ieško. „Noriu pasamdyti kino kūrėją, kurio darbas būtų keliauti su manimi ir padėti man kurti vaizdo įrašus, kurie įkvepia žmones daugiau keliauti.“

Norint gauti šį darbą reikia sukurti vaizdo klipą, kuriame paaiškintumėte, kodėl jūs nusipelnėte šios vietos. Ir, žinoma, reikalingos nepriekaištingos anglų kalbos žinios.

Jokūbo kelionės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)