Tačiau kai kuriems, deja, nė viena kelionė ar atostogos neatrodo pakankamai ilgos. Tokie žmonės trokšte trokšta kelionių, rodos, jų kraujyje užkoduota priklausomybė kelionėms. Naujos patirtys – visad jų planuose. Gal esate vienas jų?

1. Pasirengimas išbandyti viską. Jūs – atviras žmogus naujiems pasiūlymams, kad ir kokie neįprasti jie bebūtų.

2. Pomėgis ne vien keliauti, bet ir planuoti. Dievinate pasiruošimo kelionėms jaudulį, jis Jums net prilygsta pačiam nuotykiui. Viskuo domitės, kad rastumėte geriausius pasiūlymus, skaitote įvairias apžvalgas, vis pertvarkote maršrutus, mėgaujatės tuo.

3. Dvilypiai norai. Nors trokštate atrasti naujas, dar nepažintas vietas, tuo pačiu norėtumėte sugrįžti ir į tas, kuriose buvote, nes manote, jog pakankamai gerai jų neperpratote.

4. Nesibaigiantis norų sąrašas. Negalite nustoti svajoti apie tam tikras vietas ir pildyti jomis savo norimų aplankyti šalių sąrašo.

5. Komunikacija. Mokate pasisveikinti bent dešimčia kalbų.

6. Meilė oro uostų žavesiui. Nors kai kurie žmonės negali pakęsti oro uostų, Jūs juos dievinate. Net atidėtas skrydis ar persėdimas atrodo malonus. Tai Jums – viena mėgstamiausių kelionės dalių.

7. Gebėjimas užmigti bet kur ir bet kada. Minėtame oro uoste, sausakimšame autobuse, prastuose moteliuose ar hostelio kambaryje su 20 kitų tokių kaip Jūs.

8. Žavėjimasis kitų šalių kultūra ir jų kraštovaizdžiu. Svečios šalys Jus domina žymiai labiau nei savoji. Mėgaujatės pasinerdami į prisiminimus apie anksčiau buvusias keliones ir skaitydami kelionių tinklaraščius.

9. Patirčių vertinimas labiau nei pinigų. Jūsų mašina galimai – trisdešimties sulaukęs kledaras. Ir ką? Užtat puikiai tinkamas pastovyklauti Islandijoje ar nusitrenkti iki Maču Pikču. Juk materialūs dalykai – niekas, palyginus su kelionėmis.

10. Sunkumų nesudarymas. Esate lengvai sukalbamas, o kam nors nepavykus nesusiraukiate, o prisitaikote, mat žinote, kad iš šios nesėkmės vėliau išeis neįtikėtinai puikus pasakojimas per vakarienę draugų kompanijoje.

11. Pokyčių jutimas. Suvokiate, jog keliavimas ir nauji žmonės padarė Jus kitokiu.

12. Ir socialumas, ir introversija. Mėgstate visur ieškoti draugų, bet ir leisti laiką vienumoje.

13. Aukojimo suvokimas. Žinote, jog keliaujant teks paaukoti daugybę gimtadienių, sukakčių ar švenčių. Ir vis tiek manote, jog verta.

14. Neapsisprendimas. Norite tiek visko pamatyti, kad, atėjus laikui, sunku net pasirinkti kelionės kryptį.

15. Namisėdų nesupratimas. Nesuvokiate, kaip galima visą savo gyvenimą praleisti vienoje ir toje pačioje vietoje niekur nekeliaujant. Juk pats mielai išmaišytumėte visą pasaulį – tai taip nuostabu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)