Aršiausia kova vyko dėl Metų Turizmo Ambasadoriaus titulo, į kurį pretendavo ir krepšininkas Jonas Valančiūnas. „Išties turizmo ambasadoriumi derėtų skelbti kiekvieną lietuvį, keliaujantį po Lietuvą ir besidalinantį savo atradimais tiek su kitais lietuviais, tiek su užsieniečiais. Ypač šiais, šventiniais metais, mūsų visų didžiausia dovana Lietuvai gali būti kelionės po ją, nes taip galime geriau pažinti savo šalį ir dar labiau ja didžiuotis“, - ankščiau sakė laikina Turizmo departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

2017 m. turizmo ambasadorius: Pasaulio lietuvių bendruomenė

Sėkmingiausias 2017 metų turizmo produktas: TrenkTuro žygiai pėsčiomis.

Sėkmingiausias 2017 metų kelionių organizatorius: „TravelDeals LT“ (Makalius)

Sėkmingiausias 2017 metų sveikatos turizmo paslaugų teikėjas: sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas mineral SPA“ Birštone

Sėkmingiausias 2017 metų žiniasklaidos projektas, skatinantis turizmą: LRT RADIJO projektas „Aplink Lietuvą 2017” su Rūta Kupetyte ir Edvardu Kubiliumi.

Sėkmingiausia 2017 metų turizmo iniciatyva: akcija „Atviros dienos kaime”

Sėkmingiausias 2017 metų apgyvendinimo paslaugų teikėjas: viešbutis „Kempinski Hotel Cathedral Square“

Sėkmingiausia 2017 metų kaimo turizmo paslaugų teikėja: kaimo turizmo sodyba „Pas Tėvukus“

Sėkmingiausias 2017 metų turizmo informacijos/lankytojų centras: Kaunas IN

Sėkmingiausia 2017 metų turizmo traukos vietovė: Klaipėda

Daugiau įdomiausių kelionių istorijų, geriausių pasiūlymų ir kitų pramogų rasite parodoje „Adventur“. Ji vyks sausio 26-28 dienomis, Lietuvos kongresų ir parodų centre „Litexpo”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)