„Siekiame, kad mūsų klientams būtų sudarytos patogiausios šiuolaikiškos sąlygos atsiskaitant už paslaugas. Anksčiau dominavusius grynuosius pinigus jau seniai pakeitė elektroniniai atsiskaitymai bei bankų kortelės. Tikime, kad sparčiai populiarėjančios kriptovaliutos po kelerių metų taps įprastu atsiskaitymo būdu, todėl jau šiandien ruošiamės šiems pokyčiams“, – sako Gvidas Aukštuolis, „Kidy Tour“ direktorius.

Pasak G. Aukštuolio, manoma, kad po kelerių metų operacijų kriptovaliutomis suma gali pasiekti iki 10 milijonų eurų – sudaryti apie trečdalį bendrovės apyvartos. Prognozuojama, kad apie 50 proc. atsiskaitymų bus atliekama naudojant šiuo metu populiariausią kriptovaliutą „Bitcoin“, o likusią dalį sudarys kitos kriptovaliutos.

Kelionių organizatorius taip pat neatmeta galimybės bendradarbiauti su vienos iš kriptovaliutų kūrėjais, kad jai būtų suteiktas kelionių kriptovaliutos vardas.

„Šiuo metu mūsų teisininkai nagrinėja Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kitų šalių teisines bazes, kad būtų užtikrintas teisinio reguliavimo atitikimas. Taip pat kuriami atsiskaitymo mechanizmai, kurie užtikrintų paprastą ir saugų pirkimo procesą“, – sako G. Aukštuolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją