Bilietų kainos prasideda nuo 14,99 Eur*. Varšuva, daugiau nei 400 metų nešiojanti Lenkijos sostinės titulą, yra šalies ekonomikos, politikos ir kultūros centras. Šis energingas metropolis pasižymi turtingu kultūriniu paveldu ir itin įvairia architektūra, atspindinčia ilgą ir neramią miesto istoriją nuo gotikos bažnyčių bei neoklasikinių rūmų iki modernių dangoraižių.

„Džiaugiamės pradėdami vykdyti žemų sąnaudų skrydžius tarp Vilniaus ir Varšuvos, kurie sujungs Lietuvos ir Lenkijos sostines keturis kartus per savaitę, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Tikime, kad šis naujas maršrutas bus populiarus tiek tarp verslo, tiek laisvalaikio keliautojų. Mūsų orlaivių įgula nekantraudama laukia, kol galės pasveikinti visus keliaujančius naująja kryptimi.“

„Po skrydžių į Varšuvą starto būtent ši kryptis taps sparčiausiai augančia šiemet pagal keleivių bei pasiūlytų vietų skaičių. Tikimės, kad lietuviai rinksis skrydžius į Lenkijos sostinę, kaip puikią alternatyvą autobusams ar automobiliams, kadangi tokiu būdu kelionės laikas sutrumpėja maždaug septynis kartus. Skrydžiai į Varšuvą yra pirmoji aviakompanijos jungtis tarp Lietuvos ir Lenkijos, tačiau metų pabaigoje atsiras ir antroji, nes „Wizz Air“ pradės skrydžius ir į Gdanską“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

*Vienos krypties kaina, įskaitant mokesčius ir neprivalomąsias kainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)