Kelionės lėktuvu šiandien populiarios, o keleiviai, ar skristų atostogų, ar darbo reikalais, įpratę prie eilių, ankštų vietų ir prėskoko maisto. O štai tuomet, kai kelionės lėktuvu buvo retesnės, viskas atrodė gerokai kitaip. Erdvūs salonai, maistas keramikiniuose induose - net verslo klasėje dabar ne visada suteikiamas toks komfortas. Jei norėtumėte išbandyti, kaip atrodė skrydžiai „Pan American“ arba tiesiog „Pan Am“, buvusiomis pagrindinėmis tarptautinėmis amerikiečių oro linijomis, Los Andžele yra tokia galimybė.

Norintys prisiminti ar pirmąkart patirti, kaip atrodė kelionių oru aukso amžius, kviečiami į „Pan Am“ „Boeing 747“ saloną.

Tikslios lėktuvo kopijos viduje įrengtame restorane pasitinka autentiškomis 7–8-ojo dešimtmečio uniformomis vilkinčios skrydžio palydovės, stalai padengiami baltomis staltiesėmis ir pradedama tiekti penkių patiekalų vakarienė. Maistas - tiksliai toks, kokį valgydavo „Pan Am“ keleiviai, mat restorano įkūrėjas - didelis šių oro linijų entuziastas, nuo pirmojo skrydžio, kai jam buvo vos penkeri, ėmė rinkti „Pan Am“ suvenyrus.