Vaikinas nesiūlys standartinių ar įprastų „viešbutinių „viskas įskaičiuota“ kelionių. Kartu su savo draugais S. Teškevičius bet kurioje šalyje ieško įdomių dalykų: aplanko ne tik įdomiausius šalies objektus, bet ir randa daug įdomių vietų šalia turistinių kelių.

„Leidžiame sau geriau pažinti tos šalies žmones, kultūrą, kasdienybę. Mums tiesiog taip patinka keliauti. Filipinų kelionėje kelias dienas plaukiojome aplink saleles ir tiesiog vakare nusprendėme, kad nakvosime negyvenamoje, vos 50 metrų pločio saloje. Šią pramogą siūlysiu išbandyti ir savo klientams. Kitą kartą su draugais išvykome pažinti Gambijos ir Senegalo – Afrikos šalis, į kurias nelabai kas organizuoja keliones. Joje patyrėme, ką reiškia važiuoti bekele – pasijutome kaip Dakaro ralyje: su „Mercedes“ autobusu važiavome smėlio dykyne, o kažkur šalia vingiavo asfaltuotas kelias. Bet vairuotojas nusprendė, kad bekele važiuoti yra arčiau, o mūsų kelionei tai suteikė daugiau „prieskonio“. Mačiau, kad mano draugus tokios kelionės žavi, tad noriu užkrėsti aistra kelionėms kuo daugiau žmonių“, – sako agentūros įkūrėjas.

Simonas džiaugėsi verslą kūręs su keliautojais, kurie niekada neieško standartinių kelių, o atvirkščiai – siekia patys pažinti, pajusti, paragauti, išbandyti. „Ne veltui yra posakis, kad norėdamas atostogauti visą gyvenimą, dirbk mėgstamą darbą. Svajonė keliauti ir pažinti skirtingus kraštus tapo mano gyvenimo dalimi. Dabar aš galiu dalintis kelionių įspūdžiais kartu su daugiau žmonių ir bičiulių“, – šypsosi S. Teškevičius.

Sprendimą įkurti kelionių agentūrą „Kur toliau“ keliautojas priėmė tik pajutęs, kad prikaupė pakankamai patirties keliaudamas kartu su savo draugais. S. Teškevičius džiaugiasi, kad kelionėse susirado daug bičiulių, kurie dabar nuolat klausia „Simai, o kur toliau?“. Nuolat girdimas klausimas ir padiktavo kelionių agentūros pavadinimą. „Mūsų kelionės yra nuolat ieškantiems, smalsiems, atviriems žmonėms. Taip pat, šis klausimas ir mane patį nuolat veda pirmyn, galvojant ir ieškant naujų kelionių maršrutų“, – pasakoja keliautojas.

Simonas Teškevičius

S. Teškevičius organizuoja keliones į Filipinus, Maroką, Gruziją, Albaniją, Nepalą, Tanzaniją, Etiopiją ir kitas. Taip pat savo klientas jis siūlo vykti į kalnų keliones, kaitavimo stovyklas, kuriose du lietuviai instruktoriai siūlo neribotą kaitavimo pamokų skaičių – kol žmogus išmoksta. „Kuriant keliones man labai svarbu, kad kelionė turėtų „prieskonį“ – kas galėtų mane patį ir kitus nustebinti, nudžiuginti ir suteiktų gerų įspūdžių. Svarbu, kad kelionė vyktų sklandžiai ir pakeleiviai jaustųsi gerai. Bet turbūt svarbiausias ir smagiausias dalykas man, kai pirmą kartą susitikę keliautojai, kelionės pabaigoje tampa bičiuliais“, – tikina jis.