„Džiaugiamės galėdami pristatyti vasaros skrydžių iš Lietuvos tvarkaraštį. Mūsų vis augantis maršrutų tinklas iš trijų Lietuvos oro uostų dabar apima ir tokias patrauklias kryptis kaip Baris, Nica, Reikjavikas bei galiausiai – Varšuva, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Esame tikri, kad mūsų klientai mėgausis kelionėmis į šiuos miestus bei mūsų skrydžiais.”

Be naujų maršrutų, skrydžių bendrovė ir toliau vykdo savo populiarius žemų sąnaudų maršrutus iš visų trijų Lietuvos oro uostų – keleiviai ir toliau gali pasirinkti tokias patrauklias kryptis kaip Londono Lutono oro uostas, Barselona, Kutaisis, Larnaka ir Tel Avivas.

Šiuo metu bendrovė siūlo 32 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų. Ateinančio vasaros sezono bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, vieno bilieto kaina prasideda nuo 19,99 Eur.*

Taip pat keliaujantiems primenama, kad 2017 m. liepos 14–rugpjūčio 17 d., dėl rekonstruojamo Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako, visi „Wizz Air“ skrydžiai iš Vilniaus bus perkelti į Kauno oro uostą. Nuo rugpjūčio 18 dienos aviakompanijos skrydžiai bus ir vėl vykdomi iš Vilniaus oro uosto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)