Pateikiame 10 garsiausius ir karščiausius vakarėlius rengiančių pasaulio miestų.

1. Dublinas, Airija

Įsiterpęs tarp Trinity koledžo ir senamiesčio, „Temple Bar“ yra rajonas, pulsuojantis naktiniu gyvenimu. „Brazen Head“ (Airijos seniausiame pub‘e, manoma, įrengtame 1198-aisiais) alus kone plaukia upeliais.
Temple Bar rajonas, Dublinas

2. Belgradas, Serbija

Galbūt mažai kas Belgradą apibūdintų kaip gražų miestą, tačiau jo naktinis gyvenimas yra pasaulinės klasės. „Splavovi“ – upių baržose įrengti klubai – tampa šokių sale vasaros karštyje. O pasiekus Savamala rajoną šokių batelius galima autis iš naujo.
Belgradas, Serbija

3. La Pasas, Bolivija

3 597 metrų virš jūros įsitaisiusioje šalies sostinėje vakarais pasidaro kiek vėsiau, todėl tiek vietiniai gyventojai, tiek turistai pasišildyti renkasi jaukiuose baruose.
Bolivija

4. San Paulas, Brazilija

Šis pasirinkimas atims kvapą. Mieste nenutylamai ūžia mašinos, o eismo kamščiuose po dienos vargų prisisėdėję gyventojai skuba užkąsti ir atsigerti į artimiausias užeigas. Žinoma, jose neapsieinama ir be sambos ritmų.
San Paulas

5. San Chuanas, Puerto Rikas

Pirmiausia savo flirto būdus patobulinus madinguose San Sebastian gatvės baruose, paskui dera užsukti į karštus klubus – tokius, kaip, pavyzdžiui, „Rumba“. Žinoma, visa tai darant privalu rankoje laikyti pinakolados taurę.
Puerto Rikas

6. Goa, Indija

Nesvarbu, ar ieškoma vietos pasislėpti, ar pašėlti – Goa miesto paplūdimiuose kiekvienas ras sau tinkamą atmosferą. Nors mieste naktiniai vakarėliai draudžiami, tai linksmumo tikrai nesustabdys.

7. Ibisa, Ispanija

Jeigu norite trumpai pagyventi vakarėlio ritmu, Ibisos klubai palaikys jūsų energiją iki paryčių. Nuo čiuožynių ant muilo putomis išklotų grindų iki baseinų vakarėlių šėlsmo. O jeigu to negana – šokite į „Discobus“ ir ieškokite naujo nuotykio.

8. Hiustonas, Teksasas

Pagriebus piniginę, įšokus į džinsus ir plačiai išsišiepus galite drąsiai keliauti į velniškai gerus vakarėlius. Washington Avenue gatvės klubų eilė pasiūlys triukšmingą naktį, o jeigu norisi kažko ramiau ir „meniškiau“ – mieste ir tokių vietų per akis.

9. Salonikai, Graikija

Senosios Graikijos dvasia vis dar gyva Syngrou/Valaoritou ir Ladadika rajonuose – o dar tie paplūdimiai... Salonikai vieno miesto teritorijoje turi daugiausiai kavinių iš visų Europos miestų.

10. Baku, Azerbaidžanas

Atgijęs miestas tapo Kaukazo geriausia vakarėlių vieta. „William Shakespeare“ bare emigrantai ir azerbaidžaniečiai kartu šoka ant baro, o „Konti Pub“ alų iš po stalų esančių bačkų lankytojai gali piltis patys.