„Esame laimingi, galėdami atidaryti dar vieną naują maršrutą iš Lietuvos – šį kartą į Nicą. Kartu smagu Lietuvos keliautojams pasiūlyti ir naujus maršrutus į saulėtąjį pietryčių Italijos Bario, vaizdingosios Islandijos Reikjaviko ir didingų Prancūzijos Alpių Grenoblio miestus. Neabejojame, kad Lietuvos keleiviams šios naujos kryptys žemomis kainomis paliks neišdildomus įspūdžius“, – sako Gabor Vasarhelyi, bendrovės korporatyvinės komunikacijos atstovas.

„Šiandien keleiviai iš Vilniaus oro uosto išskrido pirmuoju skrydžiu į Prancūzijos Rivjerą, Nicą. Neslėpsime – šios krypties laukėme labai nekantriai ir tikrai džiaugiamės, kad mūsų partneris „Wizz Air“ suteikė galimybę lietuviams pasiekti šį Viduržemio jūros kurortą. Tikimės, kad šie skrydžiai, vis labiau didindami oro linijų maršrutų lauką, bus sėkmingi kaip ir pirmasis“, - sako Lietuvos oro uostų komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Spalio mėnesį bendrovė keleivius skraidins dar dviem naujomis kryptimis: nuo spalio 3 dienos keliautojai galės pasiekti pietryčių Italijos miestą Barį, o nuo spalio 31 d. – ir magiškąją Islandijos sostinę Reikjaviką. „Alpių sostinė“ Grenoblis, įspūdingo kalnų masyvo apsuptas miestas pietryčių Prancūzijoje, keleivius pasitiks jau nuo 2017 m. sausio mėn.

Siekiant užtikrinti patogų susisiekimą už prieinamą kainą tarp Lietuvos ir likusios Europos, tiek verslo keleiviams, tiek poilsiautojams bendrovė šiuo metu siūlo 32 maršrutus į 14 šalių iš trijų šalies oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur.*

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją