Štai devynių išskirtinių pasaulio restoranų aprašymai, kurie galimai sudomins keistenybių mėgėjus, rašo purewow.com.

Tualetų restoranas (Taipėjus, Taivanas)

Kadangi restorano pavadinimas kuo puikiausiai atskleidžia šios vietos koncepciją, nieko keisto, kad atvykę čia pavalgyti ne tik sulauksite pasiūlymo prisėsti ant klozeto, bet ir galėsite mėgautis klozete tiekiamu maistu. Taigi net jei sėdėdami ant klozeto pernelyg atsipalaidavote ir primiršote, kur esate, išvydę padavėjų ant stalo jums tiekiamą maistą tuoj pat būsite negailestingai sugrąžinti į realybę.

Panašių restoranų galima rasti Kinijoje, Indonezijoje ir Rusijoje.
Restoranas-tualetas

„Ithaa“ povandeninis restoranas (Rangali sala, Maldyvai)

Be jokios abejonės ilsėdamiesi Maldyvuose išmėginote nardymą su vamzdeliu ir akvalangu, o galbūt net ryžotės ekstremaliai pramogai su rykliais. Visgi tikėtina, kad dar negirdėjote apie galimybę pasimėgauti šiuolaikine europietiška virtuve beveik 5 metrų gylyje.
„Ithaa“ povandeninis restoranas

„Kayabukiya“ taverna (Ucunomija, Japonija)

Žmonės greitai pabosta, tačiau makakos – niekada. Šiame analogų pasaulyje neturinčiame restorane jūsų užsakymą priims ir maistą tieks dvi čia dirbančios beždžionės. Jei aptarnavimu liksite patenkinti, vietoje arbatpinigių galėsite jus aptarnavusioms makakoms atsidėkoti virtomis sojos pupelėmis.

„Dinner in the Sky“ (skirtingos pasaulio vietos)

Taigi atėjo laikas išbandyti išskirtinę pramogą – keturių patiekalų vakarienę keliaujančiame restorane. Tiesa, rekomenduojama prieš pakylant į orą apsilankyti tualete.

Nindzių restoranas (Niujorkas, JAV)

Daugelis patvirtintų, kad japoniška virtuvė iš tiesų puiki, tačiau dar šaunesnė ji tampa, kai jūsų užsakytus patiekalus atneša nindzė.

„Annalakshmi“ (Pertas, Australija)

Jei jums reikia, kad kas nors primintų apie pasaulyje vis dar egzistuojančius gėrio kupinus dalykus, nesvarstydami vykite į Pertą. Šiame Australijos mieste įsikūrusiame indų restorane už maistą atsiskaitysite savo nuožiūra ne dėl to, kad čia tiekiamos tik sriubos, o todėl, kad maistas skirtas gyvybei palaikyti ir niekas neturėtų skursti. Taigi prieš ragaudami gardaus čia ruošiamo maisto, nusišluostykite nuo veido kilniaširdiškumo ašaras.

„Linger Lodge“ restoranas (Breidentonas, Florida)

„Geroji senoji Florida“, – štai toks šio restorano šūkis. Taigi ragaudami laiko patikrintų pietiečių patiekalų, pavyzdžiui tirštos aligatorių sriubos, galėsite apžiūrinėti gausybę čia esančių iškamšų.

„Fortezza Medicea“ (Voltera, Italija)

Kažin ar atsirastų tokių, kurie nenorėtų pavakarieniauti italų Renesanso epochos tvirtovėje. Tiesa, ši tvirtovė – tai itin saugomas kalėjimas. 2006 m. nuspręsta čia atidaryti restoraną, kuriame dirbtų kaliniai. Be jokios abejonės, šiame restorane valgyti teks plastikiniais stalo įrankiais.

„Disaster Cafe“ (Cherona, Ispanija)

Prieš užsisakydami sriubą gerai pagalvokite, nes šiame restorane visiškai neprognozuojamos trukmės intervalų dažnumu imituojamas 7,8 balų žemės drebėjimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)