Penktadienį plaukimas prasidėjo Verseka, kuri keliautojams paliko didžiausią įspūdį.

„Verseka pasižymėjo itin dideliu vingiuotumu ir dideliais krituoliais, todėl ne kartą reikėjo baidarę persinešti per upę. Buvo išties nauja patirtis ir gana smagi, nes vanduo buvo pats tas. Versekos žiotyse įplaukėm į Merkį ir plaukėm 3 km prieš srovę, kad pasiektume savo stovyklavietę“.

Pirmąją dieną buvo organizuojama greičiausių baidarių estafetė, kurioje Aurimas su draugu pateko tarp nugalėtojų ir laimėjo organizatorių marškinėlius. Šią upę Aurimas įveikė per 4 valandas.

Šeštadienį baidarininkus pasitiko Šalčia, kuri buvo daug ramesnė už Verseką, be jokių krituolių medžių, ir leido mėgautis ramiu plaukimu, kuris truko 6 val. Na, o visą renginį apvainikavo 1,5 plaukimas Merkiu, kuris, anot Aurimo, net nepasijautė.

A. Valujavičius prisipažįsta, kad plaukti per šias Jonines buvo ypatingai karšta - saulė kepino negailėdama. „Po plaukimo bėgdavom į pavėsius ir laukdavom, kol saulė nusileis ir prasidės aktyvesnė veikla stovyklavietėje. Vakarus smagiai leisdavom prie laužų su gitarėle“.

Vaikinas giria organizatorius už puikų darbą su tokia didele žmonių grupe ir mano, kad kitą vasarą taip pat prisijungs prie plaukiančiųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)