„30 maršrutų po Lietuvą, ir daugiau nei 30 naujų receptų, štai apie ką mano vasaros žurnalas, maršrutai ne išgalvoti ar iš lankstinukų ištraukti - o man įdomių žmonių rekomenduoti, o receptai - ne šiaip sau receptai, o kiekvienas naudingas ir mūsų išbandytas paragautas ir patvirtintas, vien tik ko verti vasaros tortai... o kur dar kitos daržovės ir suplanuotas išvykų meniu, pikniko krepšiai ir daugybė kitų puikių temų“, – apie skanųjį savo vasaros žurnalą sako Beata.

O štai čia rasite puikų estiško sausainių torto iš naujausio žurnalo „Beatos virtuvė" receptą:

Kartu su Beata savo mėgstamiausiais kelionių maršrutais po Lietuvą dalijasi fotografo ir albumo apie mūsų šalį „Neregėta Lietuva“ autoriaus Mariaus ir Brigitos Jovaišų šeima, Valstybinio Turizmo departmento atstovė Indrė Trakimaitė rekomenduoja naujas ir kruopščiai atrinktas pramogas visai šeimai, žinomas kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas – Makalius pristato savo kelionių po Lietuvą TOP5, na, o žurnalistas Andrius Užkalnis tvirtina, kad Lietuvoje jau yra tokių maitinimo įstaigų, dėl kurių negaila ir šimto kilometrų nuvažiuoti – žurnale sužinosite, kur šis kritikas rekomenduoja sustoti pavalgyti keliaujant po Lietuvą.
Beatos virtuvė. Vasara 2016
„Norėjome ne tik įkvėpti Lietuvos žmones keliauti po savo šalį, bet ir surinkti idėjas bei kontaktus, kurie praverstų iškart, vos atsivertus „Beatos virtuvės“ žurnalą. Man atrodo, kad šiais laikais, kai skęstame informacijos jūroje, tokios asmeninės rekomendacijos ir išbandyti dalykai labai praverčia. Tad jei dar ne visi vasaros savaitgaliai suplanuoti – žurnalo „Beatos virtuvė“ vasaros numeris taps geriausiu kelionių gidu. Mane pačią labai žavi Mažoji Lietuva, nors, tiesą sakant, kur benuvažiuočiau, būnu maloniai nustebinta“, – sako Beata.
Beatos virtuvė. Vasara 2016

Kelionės neatsiejamos nuo maisto. Tad vasaros žurnalas „Beatos virtuvė“ siūlo visą savaitgalio išvykų meniu, lengvų vasariškų tortų receptų rinktinę ir daug kitų skanumynų, kurie yra tikriausi vasaros palydovai. Taip pat čia rasite patarimų, kaip pasigaminti palapinę, suręsti namelį medyje, patiems pasigaminti žvakidžių ar užsiauginti derlių per14 dienų: „Vasara norisi pasileisti plaukus ir lėkti per pievas – taip ir padarykime, viens du, lengvas vasaros tortas padarytas, išvykos krepšys sukrautas, piknikui ar grilio vakarėliui lauke pasiruošta“, – neužsidaryti virtuvėje ir vasaroti lauke kviečia Beata.

Žurnalas „Beatos virtuvė“ leidžiamas keturis kartus per metus, kiekvieno sezono pradžioje. TNS tyrimų duomenimis žurnalas „Beatos virtuvė“ yra populiariausias kulinarinis žurnalas Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)