Lyginant pirmųjų ketvirčių rezultatus, per metus keleivių skaičius sostinėje išaugo 17 proc.

2015 m. Vilniaus oro uoste pirmą kartą peržengta trijų milijonų aptarnautų keleivių riba – išvykstančiųjų ir atvykstančiųjų skaičius pasiekė 3,3 mln. Šiemet laukiama dar didesnio keleivių srauto.

Laiminguoju keleiviu tapo Alvydas Gedminas, kompanijos „Turkish airlines“ lėktuvu iškeliavęs į Stambulą. Jam įteikti simboliniai Vilniaus oro uosto suvenyrai ir Privilegijų kortelė, leisianti iš Lietuvos sostinės skraidyti dar patogiau – naudotis greitosios keleivių patikros ir Verslo klubo paslaugomis bei oro uosto partnerių siūlomomis nuolaidomis.
Milijoninio keleivio sveikinimas

Vasaros sezono metu iš Vilniaus oro uosto 19 aviakompanijų skraidina 53 kryptimis. Kovo pabaigoje pradėti skrydžiai į Birmingemą, pagerintas susisiekimas su Londonu, Stokholmu, Talinu ir Antalija. Birželio mėnesį sostinėje veiklą pradės du nauji oro vežėjai, iki šiol nematyti Lietuvoje, - „Germania“, skraidinsianti į Ciurichą Šveicarijoje, ir „Vueling“, pagerinsianti susisiekimą su Ispanijos kurortu Barselona.

Rudenį skrydžių iš Vilniaus žemėlapis pasipildys dar keliomis naujomis kryptimis – „Wizz Air“ pradės skraidinti į Reikjaviką Islandijoje ir Barį Italijoje, o „Ryanair“ – į Berlyną Vokietijoje ir į Maltą.