Lankytojams šis tropinis sodas buvo atvertas 1980 metais. Per kelis dešimtmečius jo teritorija plėtėsi ir šiuo metu turistai gali pasivaikščioti po 2 kv. km dydžio sodo zonas. Jame siūlomos įvairios pramogos.

Pasak keliautojo Martyno, vaizdai garsiajame sode išties užburia: augalijos rūšys ir tai, kaip, pasitelkiant žmogaus rankas, suformuojami jų kilimai.

Sode galima užsisakyti ekskursijas, atšvęsti vestuves ar kitas svarbias sukaktis, išbandyti tailandietišką masažą. Tačiau pati populiariausia pramoga – jodinėjimas ant dramblių, taip pat įsiamžinimas nuotraukose, sėdint ant jų straublių. Tiesa, kelis kartus per dieną organizuojami ir jų pasirodymai.

Jų metu turistai gali pamatyti, kaip drambliai spardo kamuolį, neva demonstruodami futbolo žaidimą, taip pat tapo piešinius, šoka ir kita. Už tokį malonumą tereikia sumokėti vos kelis eurus. Tačiau keliautojui Martynui tokia pramoga sukėlė pasigailėjimą.

„Aš kategoriškai atsisakiau fotografuotis ant jų straublių, nors tai tekainavo vos 2,5 eur. Man nepatiko tai, kai darbuotojai tuos vargšus dramblius tampo už tų straublių specialiais kabliais. O stebint tą pasirodymą tebuvo viena mintis, kaip jų gaila. Man toks gyvūnų išnaudojimas nėra priimtinas“, – Perpasauli.lt pasakojo Martynas.

Keliautojo įamžintos akimirkos – nuotraukų galerijoje: