Koliziejus, Romėnų forumas, Romos senamiesčio gatvelės bei įspūdingi parkai. Viskas Italijos sostinėje alsuoja istorija.

„Roma man labai patiko dėl to, kad nors tai yra viena didžiausių sostinių Europoje, jos centrą galima nesunkiai išvaikščioti pėsčiomis ir viešuoju transportu naudotis net nereikėjo. Tai man yra labai didelis pliusas, nes labai mėgstu vaikščioti. Taipogi miestas pilnas istorijos bei labai skanaus maisto (taip pat lengva rasti vegetariškų patiekalų).

Kalbant apie pasirinkimus, aš praktiškai niekada nevaikštau į turistines vietas, bet Koliziejų privalėjau pamatyti. Ir panašu, kad žmonėms filmukas iš jo labiausiai patinka. Tačiau man asmeniškai buvo įdomiausia ir gražiausia Romėnų Forume.

Vaikščiodamas po ten tiesiog jaučiau, kaip istorija kvėpuoja man į veidą, atrodė, kad kiekvienas dalykas, prie kurio prisiliečiu, yra pamatęs daug daugiau negu aš kada nors sugebėsiu. Tikrai labai įspūdinga vieta!“, – sako Jokūbas ir kviečia pakeliauti po Romą kartu su juo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)