Pasinaudoti galimybe ir įsigyti pigesnių bilietų kompanija siūlo pasirenkant bet kurį reguliarių maršrutų Europoje skrydį.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite matyti skrydžio laiką ir kainą. Skrydis 1 asmeniui į Rygą kainuos 11 eurų.
Akcija

Bilietų su nuolaida galite įsigyti į Taliną, Berlyną, Stokholmą, Amsterdamą. Jų įsigyti galite čia.

Planuojantiems aplankyti Rygą – primename, ką vertėtų pamatyti šiame mieste:

1. Šventojo Petro bažnyčia. Tai yra vienas vertingiausių viduramžių architektūros statinių Baltijos šalyse. Šią gotikino stiliaus bažnyčią rasite senamiestyje. Įdomu tai, kad joje yra 123 metrų bokštas, kuriame turistai, pakilę veikiančiu liftu į 72 metrų aukštį gali pasigrožėti visa miesto panorama.

2. Rygos zoologijos sodas. Jis užima net 20 hektarų ploto. Turistai ir vietiniai gyventojai vyksta į jį, nes jame yra apie 405 gyvūnų rūšių, iš kurių nemažai yra įtraukti į Raudonają knygą. Sodas įkurtas 1912 metais, tačiau iki šių dienų plečiasi ir gali pasigirti dideliu lankytojų skaičiumi.

3. Centrinis Rygos turgus. Tai yra vienas didžiausias turgus Rytų Europoje. Jį vertėtų aplankyti, nes rasite latvių keptos šviežios duonos, mėsos ir, žinoma, autentiškų šalies suvenyrų. Turgų rasite šalia senamiesčio, autobusų ir geležinkelio stoties.

4. Filmų muziejus. Jį atrasite Pietavos gatvėje. Besidomintys kino juostomis, kostiumais, režisūriniais sprendimais jame turės nepamirštamą laiką. Pirmasis kino seansas Latvijos sostinėje buvo 1896 metais.
Ryga

5. Juodagalvių namai. Juos rekomenduojama aplankyti dėl įspūdingos architektūros, jie pastatyti 1334 metais, buvo rekonstruojami po Antrojo pasaulinio karo.

6. Rygos pilis. Joje įkurtas nacionalinis istorijos muziejus, tačiau turistus labiau domina tai, kad pilis yra Latvijos prezidento rezidencija. Pilis yra Dauguvos upės dėšiniajame krante, ji buvo pastatyta 1330 metais.

7. Okupacijos muziejus, esantis Rygos senamiestyje, sovietiniame pastate grąžins į laikus, kurie lietuviams yra puikiai žinomi: muziejuje pateikiami faktai, atsiminimai ir kita informacija apie okupacijos laikus.

8. Latvijos Nacionalinis operos pastatas. Tai, pasak latvių, yra prestižinė vieta, kurioje rodomi geriausi baleto ir operos spektakliai. Įdomu tai, kad vietiniai juos vadina Latvijos Baltaisiais rūmais, kurie yra klazicismo stiliaus. Rekomenduojama apsilankyti ir pasimėgauti spektakliu.