Kai keliaudami iš stiuardesių lūpų išgirsite, kad jūsų daiktų yra per daug ir jie negali būti visi tinkamai sutalpinti rankinio bagažo lentynose, nepatingėkite ir parodykite jiems šias nuotraukas. Taip įsiamžinti pamėgo kone viso pasaulio avialinijų darbuotojai.

Didžioji dalis jų fotografuojasi ir dalinasi nuotraukomis, minėdami, kad tokie pokštai yra dėka nuotaikingų kolegų. Kiti nuotraukas publikuoja ir giriasi, kad šis darbas yra vienas įdomiausių ir keleiviai net nenutuokia, kokių dar linksmybių sugalvoja jį dirbantys žmonės.

Neva miegantys, patogiai įsitaisę ir besišypsantys – taip minėtoms nuotraukoms pozuoja stiuardesės. Tokioms nuotraukoms neatsispiria ir vaikinai.

Tiesa, yra versijų, kad tokių nuotraukų idėja atsirado po to, kai patiems darbuotojams atsibodo keleivių įžūlumas ir noras rankiniam bagažui skirtose vietose patalpinti kuo daugiau asmeninių daiktų. Tokiomis nuotraukomis darbuotojai taip pat siekia pademonstruoti, kad minėta erdvė nėra tokia jau didelė ir ji skirta kelių keleivių bagažui.

Pasidabinusios, elegantiškos dailiosios lyties atstovės nesidrovi ir bando tilpti minėtose erdvėse.

Tokiomis nuotraukomis dalinasi tiek keliautojai, tiek patys darbuotojai, visiškai nebijodami, kad tai pakenks jų karjerai.

Seated and stowed captain! #overheadbin #tradition #goingforgreat

A photo posted by Vanaynay (@vmoney516) on Jul 10, 2015 at 11:57am PDT

Taip nusifotografuoti ir papokštauti neatsispiria ir vyrai.

This bag does not fit in the sizer. #carryon #overheadbin #falife

A photo posted by Lisa H. (@lisafromdahood) on Oct 19, 2015 at 8:47am PDT

Jumped on that #overheadbin craze years ago 😜

A photo posted by Henry Ah Sam🌹 (@aamielouisetreasure) on Sep 11, 2015 at 5:54am PDT