828 metrai – tokio aukščio yra turistų pamėgtas dangoraižis Dubajuje. 2004-aisiais pradėtas statyti pastatas buvo atidarytas 2010 metais. Jame yra 160 aukštų, kuriuose įrengti biurai, butai, viešbutis, taip pat erdvės turistams. Lankytojai gali pasikelti į 124, 125 ar 148 aukštus. Tiesa, nuo to, kokio vaizdo pageidausite priklausys ir kaina.

Pasikėlimas į 124 aukštą nuo 8 val. iki 15.30 val. atsieis 33 eurų, nuo 16 val. iki 18 val. – 53 eurus.

Norintiems išvysti miestą iš aukščiau ir pasikelti į dangoraižio 148 aukštį jau minėtomis valandomis kainuos 93 arba 132 eurus. Minėtuose aukštuose galite būti kiek norite, apsižvalgyti, fotografuoti bei apsipirkti suvenyrų parduotuvėse.
Tiesa, patariama pasilikti iki kol sutems ir pamatyti „Burdž Chalifa“ vakare. Pasak gidų, buvo negailėta dėmesio ir pastato apšvietimui: sutemus galima pamatyti besikeičiančias šviesų instaliacijas:

Aukščiausiame dangoraižyje yra viešbutis, kurio interjerą kūrė dizaineris Giorgio Armani. Pageidaujantiems praleisti naktį jame kainuos nuo 1055 eurų už parą. Taip pat pastate yra ir garsaus mados atstovo restoranas, kuriame kainos ne taip kandžiojasi, pavyzdžiui, puodelis kavos ir vienas iš gardžiųjų desertų atsies 10 eurų. Būtina paminėti, kad pyragaičių pasirinkimas itin platus. Restoranas turi dar vieną privalumą: iš jo balkono, kuriame taip pat galite užsisakyti maisto, vaizdas atsiveria į garsiuosius Dubajaus dainuojančius fontanus.