Indijoje taksi vairuotojai visuomet dailindavo ir puošdavo savo darbo automobilio vidų kaip įmanydami: plakatais, lipdukais ar kitais suvenyrais, neretai ir religine atributika. Tačiau išgirdę vieno projekto pasiūlymą, mielai jį priimė ir jau kurį laiką neatsidžiaugia rezultatais.

Dalis jaunų menininkų sugalvojo ir sukūrė išskirtinius piešinius, kuriuos pavaizdavo jų automobiliuose. Jų sėdynėms taip pat buvo pagamintos specialios medžiagos. Toks menininkų darbas džiugina tiek turistus, tiek vairuotojus. Būtina paminėti, kad išvydę išskirtinį taksi automobilio vidų, turistai ne tik pralinksmėja, bet ir būna itin dosnūs vairuotojui.

Kone kiekvieną kelionę taksi turistai skuba įamžinti ir pasidalinti socialinėje erdvėje su draugais. Taksi automobilių vidus išsiskiria vis kitokiu dizainu: pavyzdžiui, vienuose lubos ir sienos išpaišytos vaisių piešiniais, kituose gali atrasti pačius netikėčiausius spalvų sprendimus.

Turistų įamžintos akimirkos Mumbajaus taksi automobiliuose:


Jaunųjų menininkų darbai priverčia nusišypsoti kone kiekvieną turistą:

Menininkai pasitelkė įvairias priemones, kad įgyvendintų savo idėjas. Taksi sėdynės yra įvairiaspalvės medžiagos, kuriose matyti maisto patiekalai, pavyzdžiui, ledai ir kita:
Pasak gidų, menininkams buvo duota visiška laisvė jų improvizacijai:
Nesvarbu, į kurį taksi automobilį pateksite, vis tiek liksite maloniai nustebinti:

Kiti pasitelkė animacinius herojus ir juos pavaizdavo savo piešiniuose:


Pasak taksi vairuotojų, važinėti tokiais automobiliais yra daug maloniau, nes keleiviai būna geresnės nuotaikos ir netgi dosnesni.