Oro linijos „Alaska Airlines“ išplatino atsiprašymą, kai pasirodė vaizdo įrašas, kaip keli jų darbuotojai Kalifornijos tarptautiniame oro uoste „Mineta San Jose“ mėtosi lagaminais.

Keleivis Chase'as Platonas nufilmavo, kaip bagažą tvarkantys darbuotojai mėto juodą lagaminą. Nedidelė grupė žmonių varžosi, kuris lagaminą numes toliausiai.

Ch. Plantonas iš pradžių pamanė, kad tai „Southwest Airlines“ darbuotojai, todėl pusvalandį stebėjęs jų kvailiojimus pranešė apie tai šių oro linijų atstovams. Tada paaiškėjo, kad minėti darbuotojai iš tiesų dirba „Alaska Airlines“.

Kaip pranešė šių oro linijų atstovas spaudai, darbuotojų mėtytas lagaminas nepriklausė keleiviui ir jame buvo žurnalai. Nepaisant to, įmonė atsiprašė dėl savo darbuotojų elgesio.

„Apgailestaujame, kad mūsų darbuotojai mėtė kompanijos rankinį bagažą, kuriame buvo žurnalai, tai buvo darbuotojų žaidimo dalis, – sakoma „Alaska Airlines“ pranešime. – Šiai veiklai nebuvo panaudotas keleiviui priklausantis lagaminas. Toks žaidimas neturėtų būti žaidžiamas oro uoste. Vaizdas įraše apgailėtinas ir mes atsiprašome už bet kokią sumaištį, kurią tai sukėlė „San Jose“ keleiviams ar „Southwest Airlines“.

Nuo to laiko kai buvo įkeltas, Ch. Plantono vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas 30 tūkstančių kartų.

Nors oro linijos tvirtina, kad tai nebuvo keleivio lagaminas, visiems mums šis vaizdas gali iškilti akyse prieš kitą kartą į savo lagaminą kartą pakuojant kažką dūžtamo.