Septynių pakopų krioklį atrasite Eravano nacionaliniame parke, Tailande, Kančanaburio provincijoje. Pasak šaltinių, taip pavadinti krioklį nuspręsta dėl septintos pakopos panašumo į mitinį dramblį „Eravaną“.

Nuvykę į minėtą parką, krioklio išskirtinumą galėsite apžiūrėti ant specialiai turistams įrengto apžvalgos tako, taip pat medinių tiltų. Vaikščiodami galėsite apžiūrėti krioklio pakopas ir pasigrožėti turkio spalvos vandeniu. Krioklio kaskadų aukštis – 831 m, ilgis – 1700 metrai.

Krioklį pamėgę ir vietiniai gyventojai. Jie dažnai iškylauja, atsinešdami maistą ir gėrimus. Tiesa, pagal vietos taisykles, į Eravano nacionalinio parko teritoriją leidžiama atsinešti tik butelį vandens, kitų gėrimų pasiimti kartu nepavyks.

Įdomu tai, kad norėdami išvysti tailandiečių grožį ir išskirtinumą – Eravano krioklys puiki tam vieta. Pasak gidų, pirmosios dvi šio gamtos lobio pakopos yra ypač mėgstamos moterų. Prie krioklio jos medituoja, guli ar tiesiog snaudžia. Moterys įsitikinusios: vandens garsas padeda atrasti harmoniją ir išlaikyti grožį.

Ne mažiau turėtų stebinti ir tai, kad šioje vietoje galite išvysti ir manekenes, kurioms, skritingai nei vietinėms gyventojoms, prie krioklio tenka dirbti. Ši gamtos vieta yra mėgstama fotografų ir reklamos autorių. Jų idėjas pastarosioms išpildyti padeda Eravano krioklio grožis.