111
Kitas

Ajaccio

Išoriniam pasauliui ši sala, esanti į šiaurę nuo Sardinijos, asocijuojasi su Napoleonu Bonapartu. Ir nors faktas, kad čia gimė garsusis karvedys ir imperatorius, padėjo Korsikai išgarsėti, ši sala turistus vilioja ir daugybe kitų dalykų.

Korsika - nuo UNESCO pasaulio paveldo sąraše esančio Skandolos rezervato iki kalnuotų istorinių miestelių – yra pilna įdomybių. Gal šioje saloje ir nėra tokios gausybės kurortų kaip Sardinijoje ar Côte d’Azur, bet jos pakrantės sudaro daugiau nei 1000 km, todėl tikrai rasite, kur pasitiesti rankšluostį ir pakaitinti šonus.

Tiesą pasakius, Korsika tokia įvairialypė, kad per vieną popietę spėsite paplaukioti laivu, pagulėti paplūdimyje, užlipti į kalno viršūnę ir netgi pavaikštinėti laukinių gyvūnų pilname miške. Žinoma, nevalia pamiršti ir kultūrinio paveldo, kuris labiausiai pastebimas šiuose 10 miestų:

111
Kitas

Ajaccio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)