Batumio bulvaras patiks ir dviračių megėjams: jame nutiesti dviračių takai leis patogiai važinėtis ir kartu grožėtis sutvarkytomis pakrantėmis bei gėlių salelėmis. Įdomu tai, kad bulvaras buvo pradėtas 1881 metais prancūzų sodininko. Pasak turistų, ypač patraukliai atrodo kvapniosios magnolijos.

Vienas garsiausių objektų, kuris traukia turistus yra Meilės skulptūra, sukurta gruzinų menininkės Tamaros Kvesitadzės. Įdomu tai, kad iš metalo padaryti moters ir vyro siluetai kas dešimt minučių juda, keisdami pozą, kol susilieja į vieną.
Skulptūra
Ypač efektingai tai atrodo vakare, kada ji yra apšviečiama. Skulptūros aukštis yra 8 metrai. Tiesa, skuptūra juda nuo 19 val. vakaro.
Skulptūra

Kūrinio autorė buvo įkvėpta meilės istorijos, kurioje susikerta dvi religijos: musulmonas berniukas Ali pamilsta Gruzijos princesę Nino, tačiau jų meilė baigiasi tragiškai. Būtent šie herojai ir yra pavaizduoti šioje skulptūroje. Minėtos meilės istorijos „Ali ir Nino“ autorius – Kurban Said. Ją rašytojas išleido dar 1937 metais. Knyga yra išversta į 30 kalbų.